Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Onze werkwijze

Gedurende de jaren hebben we veel ervaring opgedaan en een werkwijze ontwikkeld die voor ons en onze klanten goed werkt. Voorop staat dat we bij iedere klus goed werk afleveren en streven naar een verstandhouding met wederzijds respect. Hierdoor heeft Van Geleuken Infra in het verleden altijd het vertrouwen van verschillende opdrachtgevers weten te verkrijgen. Wij vertellen u graag meer over hoe wij te werk gaan bij een klus. Iedere opdracht opnieuw is een goede voorbereiding van groot belang. Met een correct opgesteld projectplan en een juiste uitvoering, zorgen wij ervoor dat de opdracht wordt voltooid binnen de gestelde termijn.

Van Geleuken Infra stelt zich proactief op bij iedere klus

Onze opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de werkzaamheden. Tegenwoordig is alleen een hoogwaardig product of uitstekende dienstverlening echter niet meer voldoende. Daarom streven wij naar een proactieve houding ten opzichte van de situatie bij de opdrachtgever en geven wij advies gaandeweg het proces. Wij denken al in een vroeg stadium mee met de opdrachtgever over de uit te voeren methodieken, het ontwerpen van kabel- en leidingconstructies en het oplossen van technische problemen. Het is ons doel om onze klanten tevreden te stellen.

Keurmerken en certificaten

Om een veilige en correcte werkwijze te garanderen, beschikt Van Geleuken Infra over een aantal keurmerken en certificaten. De Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CKB) en Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) houden in dat het bedrijf voldoet aan de CKB-eisen voor het leggen van onder andere kabels en leidingen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Deze certificaten zijn een teken voor opdrachtgevers dat onze organisatie volgens de juiste richtlijnen te werk gaat.