Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Vind een nieuwe werkplek

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de infrastructuur? Dan is van Geleuken hét uitzendbureau dat je zocht. Wij zijn gespecialiseerd in de infratechniek. Wij van Geleuken is gevestigd in Kelpen (omgeving Weert, Roermond, Limburg) en onderscheiden ons door onze focus op één specialisatie, namelijk detachering, werving & selectie voor werknemers in de GWW (Grond-, Weg- en Waterbouwkunde) en infratechniek.
 

Wie zijn wij?

Van Geleuken is een specialist in het werven en selecteren van vakmensen in de grond- en kabelwerkzaamheden. Vanuit dit specialisme werken wij voor een groeiend aantal opdrachtgevers. Zowel grote als kleine bedrijven. Wij bieden continu aantrekkelijke opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Van Geleuken is geen standaard werkgever, daarover kunnen we duidelijk zijn. Als medewerker ben je bij ons bedrijf belangrijk. Natuurlijk vragen we ook het nodige van onze mensen.
 

Begin met werken in de infra

Bij het werken in de infra en GWW kun je denken aan uiteenlopende werkzaamheden in de ondergrondse infrastructuur zoals aanleg van leidingen, kabels, rioleringen, kanalen en rioleringsprojecten tot aan grote grondboor projecten ten behoeve van de wegenbouw.
 

Wat kan je verwachten van van Geleuken?

  • Een specialist onder specialisten op de vakgebieden van grond- en kabelwerkzaamheden
  • De zekerheid van een vaste baan
  • Een snelle groei door gevarieerde opdrachten
  • Goede begeleiding van een consultant tijdens je loopbaan
  • Flexibele transparante beloning op basis van inzet
  • Ruime training en opleidingsmogelijkheden
  • Aandacht voor intervisie en kennisdeling met van Geleuken

Wat verwachten wij van jou?

Van Geleuken ziet graag dat haar medewerkers kansen en mogelijkheden optimaal benutten en voor maximale resultaten gaan. Tevens ziet van Geleuken haar werknemers graag groeien en excelleren. Onze medewerkers hebben een proactieve instelling, zijn enthousiast, professioneel en gedreven. Van Geleuken hecht een grote waarde aan deze competenties.
 

Start in de infra of GWW

Vakmensen in dienst nemen, houden en verder ontwikkelen. Dat is het concept waarmee onze medewerkers bij ons aan de slag zijn. Ben jij op zoek naar een baan met zekerheid maar wil je daarnaast ook graag een baan met uitdaging en afwisseling?