Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Detacheringbureau van Geleuken

Van Geleuken is een professioneel uitzendbureau gevestigd in Kelpen-Oler (omgeving Weert, Roermond, Limburg). Wij zijn gespecialiseerd in detachering, werving & selectie voor werknemers in de GWW (Grond-, Weg- en Waterbouwkunde) en infratechniek. Denkt u dan met name aan het realiseren en onderhouden van grondwerk, waaronder leidingen, kabels, rioleringen en kanalen (ondergrondse infrastructuur). Wij hebben een duidelijke focus op techniek met een specialisatie in de, infra en GWW. Door onze jarenlange ervaring in de infrawereld en doordat wij een gespecialiseerd bureau zijn in detacheren, kennen wij de markt als geen ander.
 

Kies voor een goede samenwerking

Van Geleuken heeft zich als doel gesteld in te spelen op uw wensen als inlener. Door middel van een regionaal gerichte aanpak, wil van Geleuken haar opdrachtgevers tijd en geld besparen. Wij richten ons op alle relevante doelgroepen. Grondwerkers, stratenmakers en fitters; alle doelgroepen worden bereikt via reclame, zoekmachines en links op andere sites. Voornamelijk door nieuwe marketingtechnieken wil van Geleuken zich speciaal richten op starters en kandidaten op zoek naar een opleiding, werk of een nieuwe baan. Van Geleuken is een gespecialiseerd detacheringbureau wat selectief is in het aannemen van personeel en hierdoor meer gemotiveerde en betrouwbare werknemers in dienst heeft. Wij bieden u de mogelijkheid om uw personeelsbestand flexibeler te maken!
 

Huur gecertificeerde werknemers in

Van Geleuken is hét uitzendbedrijf waar je terecht kunt voor het inhuren van gekwalificeerd en gecertificeerd personeel zoals grondwerkers, fitters, monteurs en graafploegen. Onze mensen zijn in het bezit van het benodigd vervoer, materieel en gereedschap om alle voorkomende werkzaamheden uit te kunnen voeren.
 

Detachering:

Van Geleuken verzorgt bij het detacheren tevens de werving en selectie. Van de meest geschikte kandidaten leveren wij u de CV's aan. Op basis hiervan wordt de beslissing genomen en komt de kandidaat op detacheerbasis bij u aan het werk. Wij zijn de formele werkgever, u hebt daardoor niets te maken met alle verplichtingen rondom het werkgeverschap. Het enige wat u van ons ontvangt is wekelijks een factuur waarop de gewerkte uren in rekening gebracht worden tegen een vooraf overeengekomen tarief.
 

Werk samen met van Geleuken

Wij zijn selectief en toch persoonlijk in het aannemen en omgang met personeel en werken hierdoor met meer gemotiveerde en betrouwbare werknemers! Heeft jouw organisatie behoefte aan een flexibele en betrouwbare partner? Wij helpen u graag in de zoektocht naar passende medewerkers.