Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Van Geleuken Infra Inhuren graafploeg

Graafploegen inhuren?

Als combi-aanleg aannemer maken wij voor graaf- en kabelwerkzaamheden gebruik van ervaren graafploegen. Dankzij onze ervaring weten wij precies welke voorbereidingen we moeten treffen en welke werkwijze er gehanteerd moet worden om een project op meest efficiënte wijze uit te kunnen voeren.

Graafwerkzaamheden van hoge kwaliteit

De graafploegen van Van Geleuken Infra beschikken over de juiste materialen. Ons wagenpark bestaat uit een groot aantal minigravers en de graafploegen zijn uitgerust met het juiste materiaal. Door onze medewerkers die over alle benodigde certificaten en diploma's beschikken en het juiste materiaal kunnen wij graafwerken van hoge kwaliteit verzekeren.

Werk samen met Van Geleuken Infra

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u onze graafploegen inhuren? Neem dan contact met ons op. Wij maken van uw project graag een succes!

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten