Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Op zoek naar een leuke baan binnen de Infratechniek?

Een uitdaging binnen de Infratechniek? 

Ben jij op zoek naar een baan in de Infratechniek? Dan is van Geleuken Infra hét bedrijf dat je zoekt. Van Geleuken Infra is specialist in de Infratechniek, gevestigd in Kelpen Oler (omgeving Weert, Roermond, Limburg) . Wij zijn een familiebedrijf, groot geworden door klein te blijven. Binnen van Geleuken Infra hebben we mooie kansen voor starters en ervaren talent binnen de Infratechniek. Van Geleuken Infra, een sociale werkgever, onderscheidend door betrokkenheid, oprechtheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Het is onze overtuiging dat we alleen kunnen groeien door het samen te doen! Onze medewerkers zijn net zoals de energiemarkt, continue in ontwikkeling. Door opleiding, praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling groeien zij samen met ons mee naar een mooie toekomst. Wij varen onze eigen koers, op onze eigen manier. Zien en ontwikkelen talent. We investeren in mensen, denken in kansen en mogelijkheden! Dat uit zich in kundige en loyale medewerkers. Daar zijn wij ontzettend trots op! 

 

 

Start je werkzaamheden in de infratechniek

Wanneer je gaat werken in de Infratechniek kun je denken aan diverse werkzaamheden. Uiteenlopende werkzaamheden in de ondergrondse infrastructuur zoals de aanleg van kabels- en leidingen, graaf- of straatwerkzaamheden. Veel voorkomende functies binnen Van Geleuken Infra zijn; grondwerker, stratenmaker, machinist, watermonteur, gasmonteur en laagspanningsmonteur. Denk bijvoorbeeld ook eens aan functies als ( aankomend) uitvoerder, projectleider, werkvoorbereider. Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden binnen de infratechniek en van Geleuken Infra 

 

Wat kun je verwachten van Van Geleuken?

Werken bij van Geleuken Infra is werken aan jouw toekomst! Van Geleuken Infra is een stabiel bedrijf en we groeien hard. Groeien kunnen we alleen samen. Medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal! Daarom zijn we zuinig op je! We bieden een veilig en fijn werkklimaat, een klimaat waar je gezien en gehoord wordt. We zetten in op talentontwikkeling, door middel van vakgerichte training, opleidingstrajecten en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij je een mooi salaris, goede voorwaarden, maar bovendien bieden we je een toekomst binnen een prachtig vakgebied bij een prachtig bedrijf! 

Wat verwachten wij van jou?

Van jou verwachten we maximale inzet en betrokkenheid. We zien je graag dat je kansen en mogelijkheden optimaal benut. Werken in de infra is hard werken, fysiek zwaar, buitenwerk! Je geniet een vrijheid waar wij van jou verwachten dat je die goed gebruikt. Pro actief, klantvriendelijk en met ontzettend veel enthousiasme samen met je team aan onze projecten werken. Gedreven, loyale, vakbekwame medewerkers dat is wat we van jou verwachten wanneer je bij ons komt werken. Ben je niet ervaren, maar wel enthousiast? Geen probleem! Samen gaan we aan de slag om jouw toekomst binnen de infratechniek uit te stippelen. 

Interesse? 

Neem contact op met onze afdeling Personeelszaken. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Kennismaken, een dag meedraaien, rondleiding, het zijn allemaal mogelijkheden om jou kennis te laten maken met ons en ons mooie vakgebied! We vertellen je er heel graag meer over! Uiteraard kun je ook direct solliciteren op één van onze vacatures. 

 

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen

Wij werken voor

Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten