Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Van Geleuken Infra Werken en leren

Werken en leren

Start met een stage of met een werken-leren opleiding om toekomst op te bouwen binnen de infratechniek! Werken in de Infra is iets om trots op te zijn! Het werk dat je maakt blijft vele jaren bestaan en is ontzettend belangrijk voor onze maatschappij. Werken in de Infra is afwisselend met vele (technische) uitdagingen, loopbaanmogelijkheden en een goed salaris. Het is een branche waarin toekomst zit en waar je met veel plezier en voldoening zult (samen)werken

Van Geleuken ziet, erkent en investeert in haar medewerkers. Talentontwikkeling is een speerpunt binnen ons beleid. We verzorgen niet alleen benodigde vaktechnische opleidingen, maar ook complete leer/werktrajecten om samen aan de toekomst te bouwen. Van Geleuken Infra is een erkend leerbedrijf en heeft een eigen opleidingscentrum.

Eigen opleidingscentrum

Goede vakmannen, distributiemonteurs, laagspanningsmonteurs zijn schaars. Daarom heeft Van Geleuken Infra een eigen opleidingscentrum. Technisch Opleidingscentrum Zuid. Daar worden in samenwerking met ROC Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch o.a. een mbo 2 en 3-opleiding eerste monteur gas/water/warmte en monteur laag/middenspanning gegeven.

Opleiding en training

In ons opleidingscentrum, met theorielokaal en praktijkcentra voor zowel gas, water en elektra, slagen jaarlijks tientallen monteurs. Niet alleen van Van Geleuken Infra, maar ook van onze collega aannemers. Ook worden er andere trainingen gegeven, zoals o.a. veilig werken langs de weg, hygiënisch werken en VCA.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen

Wij werken voor

Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten