Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Vacatures

Ben je enthousiast geworden na het lezen van alle mogelijkheden? Heb je interesse om bij ons te komen werken, maar weet je nog niet exact wat we voor elkaar kunnen betekenen. Geen concrete vacature gezien? Geen nood? Je kunt hier een open sollicitatie sturen. Dan kunnen we in ieder geval jou, je ambities en kwaliteiten vast leren kennen. In een verder kennismakingsgesprek kunnen we dan samen bepalen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Opleiding / Ontwikkeling

Binnen Van Geleuken Infra wordt ontzettend veel aandacht besteed aan talent- en loopbaanontwikkeling. Vakgerichte trainingen en op een stuk persoonlijke ontwikkeling. In 2017 is Technisch Opleididingscentrum Zuid opgericht, een initiatief van directeur Jac van Geleuken. Dit opleidingscentrum is opgericht met als doel mee te werken aan een duurzaam arbeidsmarktklimaat binnen de infratechniek. Vakkennis behouden, vergroten en nieuw talent een kans geven om zich te ontwikkelen binnen de infratechniek.

We bieden opleidingstrajecten aan op MBO 2 en 3 niveau. Trajecten voor gasmonteurs en laag/middenspanningsmonteurs. Vaak doen we dit in samenwerking met bijvoorbeeld gemeente, uwv, otib en metechnica. Ben jij geinteresseerd in een opleidingstraject binnen de infratechiek? Dan helpen wij jou graag aan de juiste informatie...

Stage / Afstuderen

Zoek je een stage of afstudeerproject? Neem contact op met afdeling P&O om jouw mogelijkheden te bespreken. We zullen altijd samen bekijken of wij jou de boeiende, uitdagende stageplek of afstudeeropdracht kunnen bieden die jij nodig hebt!

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen

Wij werken voor

Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten