Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Van Geleuken Infra Opleidingen & stages

Opleidingen & stage

Start met een stage of met een werken-leren opleiding om toekomst op te bouwen binnen de infratechniek! Werken in de Infra is iets om trots op te zijn! Het werk dat je maakt blijft vele jaren bestaan en is ontzettend belangrijk voor onze maatschappij. Werken in de Infra is afwisselend met vele ( technische) uitdagingen, loopbaanmogelijkheden en een goed salaris. Het is een branche waarin toekomst zit en waar je met veel plezier en voldoening zult (samen)werken.

Opgeleid infra personeel

Van Geleuken ziet, erkent en investeert in haar medewerkers. Talentontwikkeling is een speerpunt binnen ons beleid. We verzorgen niet alleen benodigde vaktechnische opleidingen, maar ook complete leer/werktrajecten om samen aan de toekomst te bouwen. Van Geleuken Infra is een erkend leerbedrijf en werkt samen met regionale opleidingscentra en scholen. Wij zijn altijd in staat een opleiding te bieden die aansluit bij wensen, mogelijkheden en interesses van medewerkers binnen de Infratechniek. 

Pas de theorie toe in de praktijk

Enthousiaste doorzetters die toe willen treden in de wereld van de Infratechniek, daar zijn wij naar op zoek. Combinatietrajecten van werken en leren zijn veel gevolgde trajecten binnen ons bedrijf. Je gaat binnen ons bedrijf aan de slag onder begeleiding van onze praktijkopleiders, daarnaast volg je één avond per week een opleiding. Op deze manier kunnen we snel, effectief en op een goede manier bouwen aan jou en onze toekomst. Wil je graag meer weten over opleiding bij Van Geleuken? Neem dan contact op met ons.

Momenteel zoeken we een stagiair voor onze KAM-afdeling, meer informatie vind je hier.

Wij werken voor

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen

Wij werken voor

Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten