Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Van Geleuken Infra Missie, visie & kernwaarden

Missie, visie & kernwaarden Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra is een slagvaardig bedrijf. Continue in ontwikkeling. We staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en flexibiliteit. Met moderne middelen, oprecht en authentiek gaan wij graag samen de uitdaging aan in onderhoud, beheer en aanleg van ondergrondse kabel- en leidingnetwerken. We doen dat al meer dan 40 jaar en kunnen als geen ander! Op onze eigen manier, varen wij graag onze eigen koers. Samen met jou en ons team groeien we graag samen verder in de wereld van de infratechniek.

Onze missie is om projecten te realiseren door kwaliteit, toewijding, betrouwbaarheid en kennis en kunde. Wij streven ernaar verwachtingen te overtreffen! Zowel bij opdrachtgevers, medewerkers en betrokkenen.

Onze visie

Infrastructuur is van groot belang binnen onze maatschappij. We kunnen niet zonder en de invloed van infrastructuur is groot. Economisch maar ook maatschappelijk! De wereld van de ondergrondse infra is volop in beweging. Complexiteit is de afgelopen jaren ontzettend toegenomen. Om daar op een positieve manier aan bij te dragen is het ontzettend belangrijk een loyale en kundige partner te zijn. Het vraagt om een intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en een intensieve samenwerking met onze medewerkers. Van Geleuken Infra is een organisatie met loyale medewerkers, medewerkers die de kans krijgen zich te ontwikkelen. We bieden een veilig en fijn werkklimaat. Een werkklimaat waar je gehoord en gezien wordt. Je veilig voelt om dingen te kunnen delen. Van Geleuken Infra en haar medewerkers zetten nét die stap extra, voor elkaar en voor opdrachtgevers.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen

Wij werken voor

Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten