Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen


Over van Geleuken

Van Geleuken Infra, een veelzijdig familiebedrijf! Werken bij van Geleuken is werken aan de toekomst, voor jezelf, voor de organisatie en voor de gehele maatschappij! Werken in de infratechniek is van betekenis! 

Bij Van Geleuken werk je bij een ambitieus, authentiek en slagvaardig bedrijf. Een familiebedrijf met het hart voor medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek.  Samenwerking, loyaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid dat is wat wij belangrijk vinden! Van Geleuken Infra is voornamelijk actief in gebied Limburg en heeft unieke en mooie kansen voor medewerkers die werkzaam zijn of willen zijn binnen de infratechniek. 

Over

Wie we zijn

Familiebedrijf, slagvaardig, betrouwbaar, loyaal, eerlijke prijs-/ kwaliteitverhouding, oprechtheid, samenwerking, opleiding, sociaal betrokken, verantwoord maatschappelijk ondernemen.

Dat is Geleuken infra.

Meer over ons
80 Medewerkers
600 Projecten
40 Jaar ervaring

Werken aan de toekomst

Wij zijn altijd op zoek naar talenten binnen de infratechniek. Ervaren en minder ervaren talent. Ben je starter in de arbeidsmarkt? Dan bieden wij mooie kansen door middel van opleidingstrajecten die werken en leren combineren. Ervaren talent kan ingezet worden op onze mooie uitdagende projecten in Limburg. Van Geleuken is een stabiele werkgever die samen met jou aan de toekomst wil bouwen! We groeien en dat willen we samen met jou doen. Werken bij Van Geleuken biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor gemotiveerde medewerkers binnen de infratechniek. Talentontwikkeling is binnen Van Geleuken Infra een speerpunt binnen ons beleid. Kortom, Van Geleuken Infra biedt een meer dan goede basis voor de start en uitbouw van jouw carrière binnen de infratechniek. 

Wij werken voor

Open communicatie

Binnen Van Geleuken Infra hebben we een informele bedrijfscultuur. Een persoonlijke benadering met oog voor medewerkers. We hebben een platte organisatiestructuur, geen onnodige managementlagen en korte lijnen. Van grondwerker tot directeur, we zijn ervan overtuigd dat de één niet zonder de ander kan. Alleen door samen te werken, door oprechte aandacht en open communicatie kunnen wij een optimaal resultaat bereiken. Daar zijn we écht van overtuigd. 

 

Samenwerking

Ben jij geïnteresseerd in een baan bij Van Geleuken Infra? Geweldig! We bieden je prima arbeidsvoorwaarden. Een mooi salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een mooie toekomst!  We bieden je een veilig werkklimaat. Een werkklimaat waar je gehoord en gezien wordt! Een hecht en divers team, waar jij onderdeel van uit kan maken! Werken bij Van Geleuken is werken aan de toekomst en wellicht is dat wel het mooiste wat we je kunnen bieden. Een fijne werkplek waar je toekomst kunt opbouwen. Wij geloven in mensen en denken in kansen en mogelijkheden. We zien talent, ontwikkelen het en bieden een toekomst binnen een prachtig vakgebied. 

 

Voor meer informatie of een (open) sollicitatie kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken., 

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten