Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Professionele aanleg water- en gasleidingen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw water- en gasleidingen opnieuw aanlegt of een sanering uitvoert? Van Geleuken Infra is een  gecertificeerde aannemer en beschikt over een jarenlange ervaring in de aanleg van diverse gas- en waterleidingen. Tevens kunt u op ons rekenen voor het uitvoeren van reconstructiewerkzaamheden waaronder het aanbrengen van vervangend leidingwerk. Wij maken gebruik van diverse professionele apparatuur en deskundig gecertificeerde distributiemonteurs om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Aanleg diverse leidingen

De transportleidingen zijn essentieel om water en gas te transporteren. Van Geleuken Infra biedt oplossingen in alle soorten transport- en persleidingen. Oplossingen voor gasleidingen, leidingen voor afvalwater, transportleidingen en rioleringen. Wij maken gebruik van alle voorkomende materiaalsoorten en kunnen voorzien van leidingwerk voor ieder doel. Al onze monteurs beschikken over de juiste certicaten en ervaring, waardoor zij goed kunnen inspelen op uitdagingen en wisselende omstandigheden tijdens de uitvoering van het leidingwerk.  

Passend leidingwerk bij Van Geleuken Infra

Bent u op zoek naar nieuw leidingwerk of wilt u uw bestaande leidingwerk laten saneren? Dan bent u bij Van Geleuken Infra aan het juiste adres. Gezamenlijk zoeken wij naar passende mogelijkheden voor al uw leidingwerk; of het nu om gasleidingen of om waterleidingen gaat. Wij kunnen u van dienst zijn op ieder gebied en bieden u voor al uw leidingwerk zeer adequate alternatieven. Ook over de benodigde materialen hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij gaan graag met uw leidingwerk aan de slag. 

Wij werken voor

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten