Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Professionele aanleg water- en gasleidingen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw water- en gasleidingen opnieuw aanlegt of een sanering uitvoert? Van Geleuken Infra is VIAG gecertificeerd en beschikt over een zeer grote ervaring in de aanleg van diverse gas- en waterleidingen. Ook kunt u op ons rekenen voor het uitvoeren van reconstructiewerkzaamheden waaronder het aanbrengen van vervangend leidingwerk. Wij maken gebruik van diverse professionele apparatuur en deskundig gecertificeerde distributiemonteurs om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Aanleg diverse leidingen

De transportleidingen zijn essentieel om water en gas op de plaats te krijgen. Van Geleuken Infra biedt u oplossingen in alle soorten transport- en persleidingen. Oplossingen worden u onder andere geboden voor gasleidingen, leidingen voor afvalwater, transportleidingen en rioleringen. Vanwege het feit dat wij gebruik maken van alle voorkomende materiaalsoorten kunnen wij u voorzien van het beste leidingwerk voor ieder doel. Onze medewerkers zijn VIAG gecertificeerd en kunnen daarom ook prima inspelen op wisselende omstandigheden tijdens de uitvoering van het leidingwerk. 

Passend leidingwerk bij Van Geleuken Infra

Bent u op zoek naar nieuw leidingwerk of wilt u uw bestaande leidingwerk laten saneren? Dan bent u bij Van Geleuken Infra aan het juiste adres. Samen met u zoeken wij naar passende mogelijkheden voor al uw leidingwerk; of het nu om gasleidingen of om waterleidingen gaat. Wij kunnen u van dienst zijn op ieder gebied en bieden u voor al uw leidingwerk zeer adequate alternatieven. Ook over de benodigde materialen hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij gaan graag met uw leidingwerk aan de slag.