Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Vacatures techniek: werk in de techniek in Limburg

Werken in de techniek heeft de toekomst. Er zijn dan ook een groot aantal technische vacatures bij Van Geleuken. Werken in techniek betekent techniek begrijpen én toepassen. Heb jij technisch inzicht en ben je op zoek naar een baan in de techniek? Bekijk dan hieronder onze vacatures techniek. Wie weet ben jij wel dé persoon die de baan in techniek bij Van Geleuken komt vervullen!

Over ons

Werken bij Van Geleuken betekent werken in een familiebedrijf met al ruim 40 jaar ervaring in de ondergrondse infrastructuur. We zijn voornamelijk actief in Zuid-Limburg en stellen onze werknemers en opdrachtgevers centraal. Een open communicatie vinden wij dan ook erg belangrijk. Iedereen is bij ons gelijk en onze deuren staan altijd voor iedereen open!
Naast hard werken houden we bij Van Geleuken ook wel van een feestje. We sluiten daarom elke week op vrijdag af met een hapje en drankje tijdens een gezellig samenzijn en ook kerst en bijvoorbeeld het begin van de bouwvak worden gevierd.

Functie-eisen vacature techniek

Voor onze technische vacatures zijn wij op zoek naar iemand:
  • Met technisch inzicht;
  • Die zowel in teamverband alsook zelfstandig kan werken;
  • Die houdt van aanpakken;
  • Die beschikt over de nodige certificaten;
  • Die secuur werkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel draagt.

(Nog) niet de juiste certificaten voor een technische baan?

Ben je op zoek naar werk in techniek, dan is het van belang dat je beschikt over de juiste certificaten en diploma's. Heb je (nog) niet alle juiste certificaten? Ook dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Middels een opleiding techniek kun je namelijk alsnog alle benodigde certificaten behalen. Wij helpen jou daar graag bij!

Wat mag je van ons verwachten?

Werken in de techniek bij Van Geleuken betekent:
  • Werken in een prettige werkomgeving;
  • Mogelijkheid tot doorgroeien en het volgen van opleidingen;
  • Een prima salaris (boven CAO niveau);
  • Een zelfstandige en uitdagende baan met een mooie toekomst!

Interesse in onze vacatures techniek?

De wereld van techniek staat nooit stil, en de vraag naar technische vakmensen ook niet. Ben je op zoek naar inhoudelijk vakwerk waar je écht iets aan bijdraagt en ben je geïnteresseerd in onze vacature techniek? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com.