Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Vacature monteur gas/water in Limburg

Als monteur gas/water zorg je ervoor dat dienstleidingen worden aangelegd, gemonteerd en in bedrijf worden gesteld. Je houdt je bezig met de uitvoering van diverse projecten op het gebied van sanering en aanleg van gas- en waternetwerken. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
 • Het verrichten van montagewerkzaamheden;
 • Het toepassen van veiligheidsmaatregelen die nodig zijn voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden;
 • Het rapporteren en signaleren van meerwerk;
 • Het interpreteren en lezen van tekeningen.
Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan in de buitenlucht waar je samen met je collega's werkt aan verschillende projecten? Reageer dan op onze vacature monteur gas/water!

Over Van Geleuken

Al ruim 40 jaar zijn wij als familiebedrijf werkzaam in de ondergrondse infrastructuur. Ons personeel is erg belangrijk voor ons en daarom vinden we een open communicatie en prettige werkomgeving erg belangrijk. Daarnaast is iedereen bij ons gelijk en kunnen we middels samenwerken, open communicatie en oprechte aandacht voor elkaar samen een optimaal resultaat bereiken!
We vieren op z'n tijd ook graag een feestje. Zo sluiten we de week bijvoorbeeld altijd op vrijdag af met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Ook de bouwvak en kerst worden altijd goed gevierd.

Functie-eisen vacature monteur gas/water

Als monteur water/gas in Limburg vragen wij het volgende van je:
 • Je bent in het bezit van basisveiligheid VCA (of bereid deze te behalen);
 • Je bent in het bezit van BHV (bedrijfshulpverlening);
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre);
 • Je bent in het bezit van Veiligheids Instructie Aardgas (VIAG-AVP Netten);
 • Je bent in het bezit van een certificaat Hygiënisch werken in de distributie.
Ben je (nog) niet in het bezit van alle benodigde certificaten? Ook dan mag je altijd reageren! We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.
We vinden het daarnaast ook belangrijk wie jij als persoon bent. Voor een goede uitvoering van de functie monteur gas en water vragen wij in ieder geval het volgende van je:
 • Je bent een echte aanpakker;
 • Je werkt nauwkeurig en draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een collegiale & flexibele instelling en houding.

Wij bieden

Werken als monteur gas/water bij Van Geleuken? Wij bieden jou een uitdagende baan in de buitenlucht, een prima salaris boven CAO niveau, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en een prettige werkomgeving. Je krijgt als monteur VIAG de gelegenheid om te werken aan langdurige projecten en een vast dienstverband behoort zeker tot de mogelijkheden!

Monteur gas/water worden? Solliciteer direct!

Wil je graag aan de slag bij Van Geleuken? Solliciteer dan op de vacature monteur gas/water! Stuur je motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com. Na ontvangst zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.