Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
GWW personeel gezocht in Limburg GWW vacatures

GWW vacatures (Grond-, weg-, waterbouw): GWW personeel gezocht in Limburg

De werkzaamheden binnen de GWW-sector (grond-, weg- en waterbouwsector) zijn heel divers en omvatten een groot aantal disciplines zoals de bouw van bruggen, dijken, kanalen, baggerwerken, grondwerk, wegenbouw en waterbouw. Om een project te kunnen realiseren, zijn er verschillende specialisten nodig. Functies die binnen de GWW beschikbaar zijn, zijn bijvoorbeeld uitvoerder, calculator en werkvoorbereider. Benieuwd? Bekijk hieronder onze vacatures GWW.

Over Van Geleuken

Al meer dan 40 jaar is familiebedrijf Van Geleuken actief in de ondergrondse infrastructuur. We stellen onze werknemers en opdrachtgevers centraal en vinden communicatie erg belangrijk. Iedereen is bij ons gelijk en dat zie je terug in trouwe opdrachtgevers en loyale medewerkers.

Onze bedrijfscultuur

Er is bij Van Geleuken een informele bedrijfscultuur. We werken allemaal hard, en dat wordt op zijn tijd beloond met een leuk feestje. Zo vieren we bijvoorbeeld het begin van de bouwvak en kerst. Ook sluiten we de week altijd af met een informeel samenzijn op vrijdag waarbij we onder het genot van een hapje en drankje de week nog eens bespreken en goed afsluiten. Hierdoor gaan we allemaal het weekend positief tegemoet en zullen we de nieuwe week weer vol goede moed starten!

GWW personeel gevraagd: functie-eisen

Voor onze GWW vacatures zijn wij op zoek naar mensen die:

  • Een collegiale en flexibele houding en instelling hebben;
  • Houden van aanpakken;
  • Secuur werken en beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • In het bezit zijn van rijbewijs B(E);
  • Een aantal jaar werkervaring hebben in de GWW.

Ben je geïnteresseerd in onze vacatures GWW Limburg maar ben je (nog) niet in het bezit van alle benodigde certificaten? Ook dan verzoeken we jou contact met ons op te nemen. Door het volgen van een opleiding GWW kun je alsnog werken in de GWW. Ook voor de mogelijkheden omtrent stage GWW, afstudeerstage GWW en werken en leren GWW verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Wat bieden wij jou?

GWW personeel is bij Van Geleuken verzekerd van:

  • Een prettige werkomgeving en -sfeer;
  • Een passend salaris (boven CAO niveau);
  • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en doorgroeien;
  • Een uitdagende baan;
  • Een mooie toekomst!

Interesse in onze GWW vacatures?

Ben je geïnteresseerd in onze vacatures GWW of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of stuur naar aanleiding van deze GWW vacature direct je motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com. Wij zien jouw sollicitatie graag verschijnen!

 

Personeel gezocht GWW bij Van Geleuken. Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hierboven in het menu via 'vacatures'.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten