Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Personeel gezocht in Limburg Vacatures grondverzet

Vacatures grondverzet: goed personeel gezocht in Limburg

Aan de basis van veel te verwezenlijken projecten ligt het uitvoeren van grondwerk. Elk werk dat gerelateerd is aan de grond-, weg- en waterbouw, natuurbouw, cultuurtechniek of woningbouw start met de uitvoering van grondwerk. Daardoor vormt grondverzet in de meeste gevallen de basis van een werk. Op de juiste manier grondwerk uitvoeren is een specialisme. Van Geleuken beschikt over dit specialisme en zoekt aanpakkers die ons team willen komen versterken.

Goed personeel gezocht grondverzet bij Van Geleuken in Limburg. Ben jij de grondwerker die we zoeken? Bekijk dan hieronder onze vacature grondverzet!

Over Van Geleuken

Van Geleuken is specialist in de ondergrondse infra: leidingen, kabelwerken en straatwerken. We zijn al meer dan 40 jaar als familiebedrijf actief, voornamelijk in Limburg en Brabant. Er wordt binnen ons bedrijf veel aandacht besteed aan onze medewerkers en werkplezier staat hoog in het vaandel. Door onze groei zijn we voortdurend op zoek naar aanpakkers die willen blijven. Maar naast al dat harde werken houden we bij Van Geleuken ook van een feestje. Daarom sluiten we elke week af met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Ook kerst en bijvoorbeeld het begin van de bouwvak worden altijd goed gevierd.

Functie-eisen voor de grondverzet vacatures

Voor onze vacatures grondverzet zijn wij op zoek naar aanpakkers die:

 • Geen 9-5 mentaliteit hebben;
 • In het bezit zijn van VCA;
 • Ervaring hebben in grondverzet;
 • Zowel zelfstandig alsook in teamverband kunnen werken;
 • Een collegiale en flexibele instelling en werkhouding hebben;
 • Secuur werken en beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • In het bezit zijn van rijbewijs B(E).

Wat bieden wij jou?

Werken bij Van Geleuken betekent werken in teamverband. Ons personeel is zeer belangrijk voor ons, want juist door hen worden onze projecten succesvol voltooid en heerst er een uitstekende werksfeer. Vanwege de enorme groei van onze organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. We zoeken mensen die graag mee willen werken in een dynamisch team. Wij bieden jou:

 • Werken in een prettige werkomgeving;
 • Een prima salaris, boven CAO niveau;
 • Werken in een dynamisch bedrijf;
 • Een mooie toekomst!

Interesse in onze vacatures grondverzet?

Ben je geïnteresseerd in onze grondverzet vacatures? Stuur dan je motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com. Wie weet ben jij wel de aanpakker die binnenkort ons team komt versterken!

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten