Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Vacature servicemonteur Servicemonteur gezocht in Limburg

Vacature servicemonteur: servicemonteur gezocht in Limburg

Wij zijn op zoek naar een aantal servicemonteurs met de ambitie om door te groeien. Als service monteur werk je aan het aanleggen en repareren van binnen- en buitenrioleringen. Je verhelpt samen met je collega's storingen aan rioleringen, voert (kleine) reparaties uit en inspecteert verstoppingen. Interesse? Bekijk dan onze vacature servicemonteur hieronder!

Over ons

Al ruim 40 jaar zijn wij als familiebedrijf werkzaam in de ondergrondse infrastructuur. Binnen Van Geleuken heerst er een informele bedrijfscultuur en iedereen is gelijk. Oprechte aandacht, open communicatie, samenwerken en plezier in het werk staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij Van Geleuken werken we allemaal hard en dat wordt op z'n tijd beloond met een leuk feestje (bijvoorbeeld met kerst of het begin van de bouwvak). Daarnaast sluiten we op vrijdag altijd de week af met een gezellig samenzijn. Zo kunnen we samen de week nog eens bespreken en gaan we allemaal het weekend goed tegemoet.

Servicemonteur gezocht: functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij voor onze servicemonteur vacature het volgende van je:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur richting techniek);
 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent flexibel en denkt oplossingsgericht;
 • Je hebt ervaring als servicemonteur of loodgieter;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt een goed besef van veilig werken.

We vinden het daarnaast belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, representatief bent en goede communicatieve vaardigheden hebt. Wil je graag servicemonteur worden, maar ben je (nog) niet in het bezit van de juiste certificaten? Ook dan mag je reageren op onze servicemonteur vacature. We bekijken graag wat er mogelijk voor je is.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Van Geleuken betekent werken bij een toonaangevend bedrijf in de infratechniek. Naast een marktconform salaris bieden wij jou:

 • Prima arbeidsvoorwaarden;
 • Bedrijfskleding;
 • Een bedrijfsauto;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse in de vacature servicemonteur?

Servicemonteur gezocht bij Van Geleuken. Ben je geïnteresseerd in onze vacature? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naast onze onderhoudsmonteur vacature hebben wij nog een aantal andere vacatures. Je kunt deze bekijken via 'vacatures' in het menu hierboven.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten