Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Vacatures infra Vacature ploegleider infra

Vacatures infra: vacature ploegleider infra

Je bent als werknemer in de infra voornamelijk bezig met het renoveren, aanleggen en verwijderen van onder andere glasvezelkabels, distributiekabels, elektrakabels, distributieleidingen en transportleidingen voor gas, water en warmte. Wil je graag aan de slag gaan als infra ploegleider? Solliciteer dan op onze vacature ploegleider infra!

Over ons

Van Geleuken is al ruim 40 jaar als familiebedrijf werkzaam in de ondergrondse infrastructuur. We zijn voornamelijk actief in Limburg en Brabant en besteden veel aandacht aan onze medewerkers. Plezier in het werk staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Door onze groei zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die ons team willen komen versterken.

We houden bij Van Geleuken allemaal van hard werken en dat wordt regelmatig beloond met een leuk feestje. Zo vieren we bijvoorbeeld kerst en het begin van de bouwvak en ook elke vrijdag sluiten we de week af met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

Functie-eisen infra vacatures

Voor onze vacatures infra zijn wij op zoek naar aanpakkers die:

  • Een collegiale en flexibele werkhouding en instelling hebben;
  • Werkervaring hebben in de ondergrondse infra;
  • In het bezit zijn van veiligheidsaanwijzingen (VCA VOL en VIAG);
  • In het bezit zijn van rijbewijs B(E).

Wat bieden wij jou?

Kom je werken als ploegleider infra Limburg bij Van Geleuken, dan kom je terecht in een dynamisch team waarbij plezier in het werk centraal staat. Je bent verzekerd van een prima salaris (boven CAO niveau), een prettige werkomgeving en opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd in de vacature ploegleider infra?

Ploegleiders gezocht bij Van Geleuken. Heb je interesse in onze vacatures infra? Stuur dan jouw motivatie en CV naar werken@geleuken.com. Na ontvangst van jouw sollicitatie infra vacature zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wij werken voor

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten