Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Machinist gezocht Vacature machinist Limburg

Vacature machinist: machinist gezocht/gevraagd in Limburg

Van Geleuken is op zoek naar versterking! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en ben je communicatief vaardig, stressbestendig en beschik je niet over een 9-5 mentaliteit? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken!

Als machinist voer je samen met je collega's werkzaamheden uit op diverse infraprojecten. Jouw belangrijkste taak is het graven en dichten van sleuven. Als het nodig is, assisteer je jouw collega's ook bij het handmatige grondwerk. Jullie zorgen samen voor een goede doorstroom en samenwerking in het project. Je werkt veilig, geordend en staat voor kwaliteit. Houd je van aanpakken, werken in de buitenlucht en heb je ervaring op de machine? Reageer dan snel op onze vacature machinist!

Over ons

Van Geleuken is specialist in de ondergrondse infrastructuur: leidingen, straatwerken en kabelwerken. We zijn al meer dan 40 jaar actief en hebben uiteenlopende ervaring in installatietechnische en infrastructurele activiteiten. Door onze groei zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Mensen die enthousiast zijn en graag mee willen draaien in een dynamisch bedrijf.

Functie-eisen machinist vacature

Om machinist te worden, dien je in het bezit te zijn van een aantal certificaten. Heb je deze (nog) niet allemaal, maar wil je deze wel behalen? Ook dan nodigen wij je uit om te reageren! Middels de opleiding machinist kun je alsnog alle benodigde certificaten behalen.

Voor onze vacatures machinist Limburg vragen wij het volgende van je:

  • Machinistendiploma is een pre;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs BE;
  • Je bent in het bezit van VCA;
  • Je bent in het bezit van VIAG VOP;
  • Je bent flexibel, enthousiast en collegiaal;
  • Je bent bereid hard te werken, zelfstandig en voelt je verantwoordelijk;
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit;
  • Je houdt van aanpakken.

Wij bieden

Ga je voor ons aan het werk? Dan bieden wij een uitdagende en zelfstandige baan in de buitenlucht met een prima salaris (boven CAO niveau) en een prettige werkomgeving.

Machinist worden? Reageer op onze vacature machinist

Machinisten gezocht bij Van Geleuken! Geïnteresseerd in onze machinist vacature? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten