Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Vacatures GWW Vacature machinist GWW Limburg

Vacatures machinist GWW in Limburg

Ben je gedreven, enthousiast, niet bang om je handen uit de mouwen te steken en ben je een echte teamplayer met passie voor het vak? Dan ben jij wellicht de machinist GWW die wij zoeken!

Als machinist GWW heb je passie voor het vak en haal je voldoening uit het leveren van kwalitatief goed werk. Je voert zelfstandig verschillende werkzaamheden op projectlocatie uit zoals grondverzet, graafwerkzaamheden en het onderhoud aan machines. Benieuwd naar deze functie? Bekijk dan hieronder onze vacature machinist GWW.

Ons bedrijf

Familiebedrijf Van Geleuken is al ruim 40 jaar actief in de ondergrondse infrastructuur, voornamelijk in Zuid-Limburg. We doen dingen nét een beetje anders en zetten graag dat extra stapje voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Dat zie je terug in onze loyale medewerkers en trouwe opdrachtgevers.

We houden van een open communicatie en iedereen is bij ons gelijk. Van Geleuken heeft dan ook een platte bedrijfscultuur, van grondwerker tot directeur; wij zijn ervan overtuigd dat de één niet zonder de ander kan. Alleen door goede samenwerking, aandacht voor elkaar en communicatie kunnen we een optimaal resultaat bereiken.

Hard werken mag worden beloond!

Iedereen bij Van Geleuken houdt van hard werken. We zijn er daarom van overtuigd dat we dat af en toe mogen belonen met een leuk feestje. Zo houden we bijvoorbeeld een feestje met kerst of aan het begin van de bouwvak. Ook op vrijdag sluiten we de week altijd af met een hapje en drankje, zodat we allemaal het weekend goed tegemoet zullen gaan!

Functie-eisen machinist GWW vacature

Voor de vacature machinist GWW zijn wij op zoek naar iemand die:

  • Beschikt over een collegiale, enthousiaste en proactieve houding;
  • Zowel zelfstandig alsook in teamverband kan werken;
  • Ervaring heeft in de branche;
  • Beschikt over een VCA certificaat;
  • Beschikt over rijbewijs B(E/T).

Ben je geïnteresseerd in deze GWW vacature, maar heb je (nog) niet de juiste certificaten? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We bekijken graag de mogelijkheden.

Wat bieden wij jou?

Van Geleuken biedt jou:

  • Werken in een prettige werkomgeving;
  • Een goed salaris;
  • Een zelfstandige en uitdagende baan;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een mooie toekomst.

Interesse in de machinist GWW vacature?

Heb je interesse in onze vacature machinist GWW? Dan nodigen we jou van harte uit om je motivatie en CV te e-mailen naar ingrid@geleuken.com. Wij zien je sollicitatie naar aanleiding van deze machinist GWW vacature graag tegemoet!

 

Bekijk onze andere vacatures GWW in het menu hierboven via 'vacatures'.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten