Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Vacature loodgieter Loodgieter in Limburg gezocht

Vacature loodgieter: loodgieter in Limburg gezocht

Als loodgieter in Limburg werk je zelfstandig aan diverse projecten. Je bent bijvoorbeeld bezig met het aanleggen van CV-installaties, het plaatsen van ketels, het solderen van leidingen en plaatsen en afmonteren van sanitair. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en verricht je werkzaamheden aan leidingsinstallaties. Loodgieter worden? Reageer dan snel op onze vacature loodgieter!

Over ons bedrijf

Werken bij Van Geleuken betekent samen in teamverband werken aan interessante projecten. Wij zijn al ruim 40 jaar als familiebedrijf specialist in de ondergrondse infrastructuur en stellen onze medewerkers en opdrachtgevers centraal. Door onze constante groei zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die ons dynamische team willen komen versterken.

Functie-eisen loodgieter vacature

Voor onze loodgieter vacature vragen wij het volgende van je:

  • Je bent in het bezit van basisveiligheid VCA of bereid om deze te halen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je kunt zowel in teamverband alsook zelfstandig werken;
  • Je hebt een klantvriendelijke en klantgerichte communicatie en houding;
  • Je hebt kennis van diverse installatiematerialen;
  • Je kunt zelfstandig installaties aanleggen en onderhouden;
  • Je beschikt over de nodige vakkennis door opleiding of praktijkervaring.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je in het bezit te zijn van een aantal certificaten. Wil je loodgieter worden, maar ben je (nog) niet in het bezit van de juiste certificaten? Ook dan vragen wij je contact met ons op te nemen. Middels de loodgieter opleiding kun je namelijk alsnog deze certificaten behalen. Wij helpen je ook graag met de opleiding loodgieter.

Wat bieden wij jou?

Als loodgieter werken bij Van Geleuken betekent werken in een prettige werkomgeving waarin iedereen gelijk is. We bieden jou een uitdagende baan en een passend salaris boven CAO niveau. Dankzij onze doorgroei- en opleidingsmogelijkheden ben je verzekerd van een mooie toekomst!

Interesse in de vacature loodgieter?

Loodgieter gezocht bij Van Geleuken in Limburg. Ben je geïnteresseerd in onze vacature? Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten