Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Kraanmachinist gezocht Vacature kraanmachinist

Vacature kraanmachinist: kraanmachinist gevraagd/gezocht

Als kraanmachinist (of zzp kraanmachinist) ben je vaak met je kraan onderweg naar opdrachtgevers en ben je samen met je assistenten verantwoordelijk voor een efficiënte en veilige manier van het verplaatsen van diverse lasten. Je bedient de kraan en controleert en bereidt de uitvoering van je werkzaamheden voor. Op nauwkeurige en veilige wijze voer je zelfstandig hijswerkzaamheden uit. Tevens geef je leiding aan een ploeg medewerkers tijdens het transport, opbouwen en afbreken van de kraan. Kwaliteit en veiligheid staan voorop!

Kraanmachinist gevraagd bij Van Geleuken. Kraanmachinist worden? Bekijk dan hieronder onze vacature kraanmachinist en solliciteer direct!

Over ons - Van Geleuken

Familiebedrijf Van Geleuken is al ruim 40 jaar actief in de ondergrondse infrastructuur, voornamelijk in het zuiden van Limburg. Er heerst binnen ons bedrijf een informele bedrijfscultuur en iedereen is bij ons gelijk. Open communicatie, samenwerken, oprechte aandacht en plezier in het werk staan bij ons hoog in het vaandel.

We houden bij Van Geleuken van hard werken, maar dat mag op zijn tijd ook beloond worden met een feestje. Daarom vieren we bijvoorbeeld het begin van de bouwvak en kerst. Daarnaast sluiten we elke vrijdag de week af onder het genot van een hapje en drankje. Op deze manier kunnen we de week nog eens samen bespreken en gaan we goed het weekend tegemoet!

Kraanmachinist gezocht: functie-eisen

Als kraanmachinist vragen wij het volgende van je:

  • Professioneel en flexibel;
  • Aanpakkersmentaliteit;
  • In het bezit van rijbewijs C-E;
  • MBO werk- en denkniveau.

Wil je kraanmachinist worden, maar ben je nog niet in het bezit van de juiste certificaten? Middels de opleiding kraanmachinist kun je alle benodigde certificaten behalen. Meer informatie over de kraanmachinist opleiding? Neem gerust contact met ons op.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Van Geleuken betekent werken in een gezellige sfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij bieden jou onder andere als mobiele kraanmachinist:

  • Een mooie toekomst;
  • De mogelijkheid tot opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een passend salaris, boven CAO niveau;
  • Een uitdagende en zelfstandige baan;
  • Een prettige werkomgeving.

Interesse in de vacature kraanmachinist?

Kraanmachinist gevraagd bij Van Geleuken. Interesse in deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op of stuur je motivatie en CV via e-mail naar ingrid@geleuken.com.

 

Kraanmachinist gezocht in Limburg: ben jij de kraanmachinist die wij zoeken? Of wil je graag kraanmachinist worden en een opleiding kraanmachinist volgen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. We bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten