Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Vacatures infra Vacature inframonteur gas/water

Vacatures infra: vacature inframonteur gas/water

Als infra monteur ben je verantwoordelijk voor de montage van gas- en waterleidingen bij zowel hoofd- als dienstleidingen. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het aanbrengen van gas- en waterleidingen in de sleuf, monteren van hulpstukken, plaatsen en aansluiten van meteropstellingen, gebruiksklaar maken van gasleidingen en het openen en sluiten van kranen en afsluiters. Geïnteresseerd in de vacature inframonteur gas/water? Reageer dan snel!

Over Van Geleuken

Wij zijn al ruim 40 jaar actief in de ondergrondse infrastructuur. Voornamelijk werken we in Limburg en Brabant, maar ook projecten in de rest van het land zijn ons niet vreemd. Tegenwoordig kan de samenleving niet meer zonder een goede ondergrondse infrastructuur en daarom is een baan in de GWW iets om trots op te zijn! Je krijgt bij Van Geleuken een prima salaris, loopbaanmogelijkheden en voldoende uitdagingen. Doorgroeimogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling en aandacht staan bij ons centraal. We zorgen samen voor een goede werksfeer en mogelijkheden voor onze medewerkers.

Functie-eisen vacatures infra

Voor de vacature inframonteur gas/water vragen wij het volgende van je:

  • Je bent in het bezit van AVP en/of VIAG VP;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Je hebt ervaring in de GWW;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we jou?

Als infra monteur heb je bij Van Geleuken de volgende arbeidsvoorwaarden: werken in een gezellig en dynamisch team, een marktconform salaris, uitzicht op een vast dienstverband en doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Interesse in de vacature infra? Solliciteer direct!

Je kunt je sollicitatie voor de vacature inframonteur gas/water versturen naar ingrid@geleuken.com. Ook als je nog vragen hebt of graag meer informatie wilt, kun je contact met ons opnemen.

 

Solliciteer direct op de vacature infra >>

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten