Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Personeel technische infra gevraagd Vacature infra

Vacature infra: personeel gevraagd technische infra Limburg

Als je werkt in de infratechniek, houd je je voornamelijk bezig met het aanleggen, renoveren en verwijderen van onder andere elektrakabels, glasvezelkabels, distributiekabels, distributieleidingen en transportleidingen voor gas, water en warmte. Aan de slag in de infratechniek? Solliciteer dan op onze vacature infra!

Werken bij Van Geleuken?

Al meer dan 40 jaar is Van Geleuken actief in de wereld van ondergrondse infrastructuur. De aanleg en het onderhoud van leidingen, kabelwerken en straatwerken doen wij voornamelijk in Limburg en Brabant, maar ook projecten in de rest van het land zijn ons niet vreemd.

Een goede ondergrondse infrastructuur is onmisbaar in de huidige samenleving. Daarom is een baan in de GWW iets om trots op te zijn! Je krijgt bij Van Geleuken voldoende loopbaanmogelijkheden, uitdagingen en een prima salaris. Infra personeel gezocht bij Van Geleuken. Wil jij aan de slag in ons dynamische team? Reageer dan op deze vacature.

Functie-eisen infra vacature

Voor onze vacature infra zijn wij op zoek naar enthousiaste aanpakkers die:

  • In het bezit zijn van VIAG en VCA VOL;
  • Werkervaring in de infratechniek hebben;
  • In het bezit zijn van rijbewijs B(E);
  • Een flexibele en collegiale instelling en houding hebben.

Ben je (nog) niet in het bezit van de juiste certificaten? Met de opleiding infratechniek kun je deze alsnog behalen. We verzoeken je ook contact met ons op te nemen als je nog niet in het bezit bent van alle certificaten.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Van Geleuken betekent werken in een dynamisch bedrijf waar plezier in het werk centraal staat. Je bent bij ons verzekerd van een prettige werkomgeving, een prima salaris (boven CAO niveau) en doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren op de vacature infra?

Personeel gevraagd technische infra in Limburg bij Van Geleuken. Je kunt je sollicitatie op de infra vacature bij Van Geleuken versturen naar ingrid@geleuken.com. Ook als je vragen hebt of meer wilt weten over onze vacatures infra Limburg, kun je contact opnemen.

 

Solliciteer direct op onze infra vacature >>

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten