Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Vacature gasfitter Gasfitter in Limburg

Vacature gasfitter: gasfitter gezocht in Limburg

Je bent als gasfitter verantwoordelijk voor de montage van gasleidingen bij zowel hoofd- als dienstleidingen, inclusief de uitvoering van alle bijbehorende werkzaamheden. Je voert werkzaamheden uit conform specificaties, werktekeningen, (veiligheids)voorschriften en binnen de gestelde tijd. De werkzaamheden van een gas fitter bestaan verder uit onder andere:

  • Het verwerken en bijhouden van administratieve werkzaamheden;
  • Het zorg dragen voor een veilige werkplek;
  • Het uitvoeren van bijbehorende grondwerkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde gasfitters die kunnen aanpakken. Spreekt deze baan jou aan? Solliciteer dan direct op de vacature gasfitter!

Wie zijn wij?

Al meer dan 40 jaar is familiebedrijf Van Geleuken voornamelijk in Limburg en Brabant werkzaam in de ondergrondse infrastructuur. Werknemers zijn voor ons erg belangrijk en open communicatie, samenwerken en een prettige werksfeer staan bij ons centraal. We geloven erin dat we alleen door oprechte aandacht, samenwerken en communicatie samen een optimaal resultaat kunnen behalen.

Onze bedrijfscultuur

We zijn ervan overtuigd dat de één niet zonder de ander kan en daarom is bij ons iedereen gelijk: van grondwerker tot directeur. Al het harde werken belonen we bij Van Geleuken regelmatig met een leuk feestje. We vieren bijvoorbeeld het begin van de bouwvak en kerst, en op vrijdag sluiten we de week altijd af tijdens een gezellig samenzijn.

Gasfitter gezocht: functie-eisen gasfitter vacature

Voor onze gasfitter vacature dien je:

  • In het bezit te zijn van VIAG AVP;
  • In het bezit te zijn van VCA;
  • Enkele jaren werkervaring te hebben in het vakgebied;
  • In het bezit te zijn van rijbewijs B(E).

Verder vragen we het volgende van je:

  • Je bent gemotiveerd, betrouwbaar en een echte aanpakker;
  • Certificaat Veilig Werken Langs de Weg is een pre;
  • Je kunt zowel zelfstandig alsook goed in teamverband werken.

Ben je nog niet in het bezit van alle benodigde certificaten? Dan kun je deze middels de opleiding gasfitter alsnog behalen. Ook daar helpt Van Geleuken je graag bij.

Wat bieden wij jou?

Bij deze baan als gas fitter hoort een marktconform salaris, de gelegenheid om te werken aan langdurige projecten en ook een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Je werkt in een prettige werkomgeving en we bieden je opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse in de vacature gasfitter?

Gasfitter gezocht bij Van Geleuken in Limburg. Ben je geïnteresseerd in gasfitter banen? Stuur dan je motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com. Wij zien je sollicitatie graag verschijnen!

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten