Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Distributiemonteur gas/water Vacature distributiemonteur gas/water in Limburg

Vacature distributiemonteur gas/water in Limburg

Als distributiemonteur gas/water ben je vooral bezig met het verrichten van montage- en fitwerkzaamheden aan het gas- en waterdistributienetwerk. Je verricht voorbereidingswerkzaamheden zoals kabels en leidingen lokaliseren, tekeninglezen en proefsleuven graven. Daarnaast zorg je voor het maken van maatschetsen en het verdichten, aanvullen en afwerken van sleuven bij gesloten en open verhardingen. Interesse in een uitdagende baan in de buitenlucht? Solliciteer dan direct op onze vacature distributiemonteur gas/water!

Over ons

Als specialist in de ondergrondse infrastructuur is familiebedrijf Van Geleuken al meer dan 40 jaar voornamelijk in (Zuid-)Limburg en Brabant actief. Als gerenommeerde aannemer in de regio hebben we uiteenlopende ervaringen in infrastructurele en installatietechnische activiteiten. Van het leggen van kabels en leidingen en verzorgen van graafwerk tot montage van hoogwaardige glasvezelverbindingen: voor ons is niets teveel!

Door onze groei zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. We zoeken vooral enthousiaste aanpakkers die graag willen meedraaien in ons dynamische team.

Functie-eisen distributiemonteur gas/water vacature

Als distributiemonteur gas en water dien je te voldoen aan onderstaande eisen:

  • Je bent in het bezit van VIAG AVP en VCA;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre);
  • Je hebt relevante werkervaring als distributiemonteur water en gas;
  • Je kunt zowel in teamverband alsook zelfstandig goed functioneren;
  • Je beschikt over veel doorzettingsvermogen en flexibiliteit.

Wat biedt Van Geleuken jou?

Kom je werken als distributiemonteur gas / distributiemonteur water bij Van Geleuken? Dan ben je verzekerd van een uitdagende en zelfstandige baan in de buitenlucht, een prima salaris boven CAO niveau, opleidings- en doorgroeimogelijkheden een een prettige werkomgeving.

Interesse in de vacature distributiemonteur gas/water?

Ben je geïnteresseerd in de distributiemonteur gas/water vacature? Solliciteer dan door je motivatie en CV te sturen naar ingrid@geleuken.com. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

Solliciteer direct op de vacature distributiemonteur gas/water of neem contact met ons op voor meer informatie over de distributiemonteur gas/water vacature >>

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten