Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Opzichter combi-aanleg gezocht in Limburg Vacature combi-aanleg

Vacature combi-aanleg: opzichter combi-aanleg gezocht in Limburg

Er zijn nieuwe ontwikkelingen wat betreft de aanleg van kabels en leidingen in de grond, namelijk het efficiënt verwerken van kabels en pijpleidingen in combi-aanleg. Van Geleuken is een aannemer die de aanleg van bekabeling en leidingen combineert. Dit houdt in dat telecom, CAI (kabelnetwerk voor grotere gebieden), elektra, gas en water in één keer worden aangelegd. Interesse in een baan in combi-aanleg? Bekijk dan hieronder onze vacature opzichter combi-aanleg en solliciteer direct!

Werken bij Van Geleuken

Wij zijn al ruim 40 jaar specialist in de ondergrondse infra. De huidige samenleving kan niet meer zonder een goede ondergrondse infrastructuur en het werk dat je maakt blijft jarenlang bestaan. Daarom is een baan in de GWW infra iets om trots op te zijn!

Een baan bij Van Geleuken in grond- en infrawerk is afwisselend en kent vele uitdagingen, een goed salaris en loopbaanmogelijkheden. Iedereen is voor ons gelijk en open communicatie vinden we erg belangrijk.

Functie-eisen vacature combi-aanleg

Voor de vacature opzichter combi-aanleg zijn wij op zoek naar echte aanpakkers die:

  • Ervaring hebben in de branche;
  • In het bezit zijn van rijbewijs B(E);
  • In het bezit zijn van VCA.

Daarnaast ben je gemotiveerd, flexibel en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ook een no-nonsense mentaliteit wordt gewaardeerd bij Van Geleuken.

Wat bieden wij jou?

De aanleg en het onderhoud van leidingen en kabelwerken doen wij voornamelijk in Limburg en Brabant, maar ook projecten in de rest van het land zijn ons niet vreemd. Wij bieden jou als opzichter combi-aanleg voldoende uitdagingen, loopbaanmogelijkheden en een passend salaris.

Solliciteren op de vacature opzichter combi-aanleg?

Je kunt je sollicitatie op de vacature combi-aanleg sturen naar ingrid@geleuken.com. Ook als je vragen hebt of graag nog wat meer informatie wilt, kun je altijd gerust contact met ons opnemen.

 

Solliciteer direct op de vacature combi-aanleg >>

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten