Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Stratenmaker gezocht Vacature stratenmaker Limburg

Stratenmaker gezocht: vacature stratenmaker Limburg

Je voert als stratenmaker (of stratenmaker glasvezel) bij Van Geleuken diverse straatwerken op locatie uit. Meestal is dit in het zuiden van Limburg. Jij zorgt als stratenmaker in Limburg voor een perfecte afwerking van zowel stoepen/geulen die dichtgestraat moeten worden, alsook van straatwerkzaamheden binnen diverse gemeentes. Interesse? Bekijk onze vacature stratenmaker hieronder.

Over ons

Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf Van Geleuken - voornamelijk in Zuid-Limburg - actief in de ondergrondse infra. We zetten graag een stapje extra voor onze medewerkers en opdrachtgevers en doen dingen nét een beetje anders. Dat zie je terug in onze loyale medewerkers en trouwe opdrachtgevers. Plezier in het werk en aandacht voor onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel.

De bedrijfscultuur

Van Geleuken is ervan overtuigd dat de één niet zonder de ander kan. Daarom hebben we een platte bedrijfscultuur; van grondwerker tot directeur. Binnen het bedrijf heerst een informele bedrijfscultuur, open communicatie en deuren staan altijd open. Door oprechte aandacht, communicatie en samenwerken kunnen wij een optimaal resultaat bereiken.

Bij Van Geleuken houden we allemaal van hard werken, maar houden op zijn tijd ook een leuk feestje met bijvoorbeeld het begin van de bouwvak of kerst. Op vrijdag praten we de week door met een hapje en een drankje tijdens een informeel samenzijn. Zo gaan we goed het weekend in!

Wat ga je doen als stratenmaker in Limburg?

Als zelfstandig stratenmaker in Limburg kent het vak voor jou geen geheimen. Je werkt vakkundig, snel en secuur. Stratenmakers hebben daarnaast oog voor veiligheid, kwaliteit, gezondheid en het milieu.

Stratenmaker gezocht: functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze baan, heb je een aantal certificaten nodig. Heb je (nog) niet alle certificaten behaald, maar wil je deze wel behalen? Dan nodigen we jou uit om te reageren. Middels de opleiding stratenmaker kun je alle benodigde certificaten halen. Je dient te beschikken over:

  • VCA;
  • Diploma MBO 2 Stratenmaker;
  • Veilig Werken Langs de Weg;
  • Rijbewijs B(E).

Naast de benodigde certificaten, vinden wij het ook belangrijk wie jij als persoon bent. Voor de vacature stratenmaker vragen wij in ieder geval het volgende van je:

  • Je houdt van aanpakken;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je kunt zelfstandig en secuur werken;
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring als stratenmaker;
  • Je hebt een flexibele instelling en houding;
  • Je hebt oog voor de klant en de omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden stratenmakers in Limburg een passend salaris en de mogelijkheid tot opleiding en vast dienstverband. Uiteraard gaan we samen met jou in gesprek over wat voor jou belangrijk is.

Geïnteresseerd in de vacature stratenmaker?

Stratenmaker gevraagd bij Van Geleuken in Limburg. Ben je geïnteresseerd in de vacature stratenmaker? Neem dan contact met ons op of stuur direct je motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com.

 

Straat en grondwerk gezocht? Bekijk hier al onze vacatures >>

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten