Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Vacature machinist minigraver Machinist minigraver in Limburg

Vacature machinist minigraver: machinist minigraver gezocht in Limburg

Als ervaren machinist minigraver ga je op diverse infraprojecten, vaak op gas/-watergebied, aan de slag. Het graven en dichten van sleuven met behulp van de minigraver is jouw belangrijkste taak. Daarnaast assisteer je indien nodig je collega's bij het handmatige grondwerk. Jullie zorgen samen voor een goede samenwerking en doorstroom in het project.

Je werkt als machinist minigraver geordend, veilig en staat voor kwaliteit. Houd je van aanpakken, werken in de buitenlucht en heb je ervaring in het werken met een minigraver? Reageer dan snel op onze vacature machinist minigraver!

Over ons

Al meer dan 40 jaar is Van Geleuken een familiebedrijf dat actief is in de ondergrondse infra. Wij zijn voornamelijk actief in Zuid-Limburg en doen dingen nét een beetje anders. We zetten graag een extra stap voor onze opdrachtgevers en medewerkers en dat resulteert in trouwe opdrachtgevers en medewerkers. Bij ons wordt er veel aandacht besteed aan onze werknemers en plezier in het werk staat centraal.

De cultuur binnen ons bedrijf

Wij hebben een informele bedrijfscultuur. Onze deuren staan altijd open voor iedereen en we houden van een open communicatie. We zijn ervan overtuigd dat de één niet zonder de ander kan en daarom is iedereen bij ons gelijk: oprechte aandacht en communicatie staan centraal en we werken samen met elkaar. Op deze manier kunnen we samen een optimaal resultaat bereiken!

Bij Van Geleuken houdt iedereen van hard werken, maar dat mag op zijn tijd ook worden beloond met een feestje. We houden bijvoorbeeld een feestje met kerst en met het begin van de bouwvak. Daarnaast is er op vrijdag altijd een informeel samenzijn waarbij we onder het genot van een hapje en drankje de week doorspreken en het weekend goed inluiden.

Machinist minigraver gezocht: functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie, heb je een aantal certificaten nodig. Heb je deze (nog) niet allemaal, maar wil je deze wel halen? Ook dan nodigen wij je uit om te reageren! De certificaten die je nodig hebt zijn:

  • VIAG VOP
  • VCA
  • Rijbewijs BE
  • Machinisten diploma (pre).

Daarnaast vinden we het bij Van Geleuken ook belangrijk wie jij als persoon bent. Voor de machinist minigraver vacature vragen we in ieder geval het volgende van je:

  • Je hebt een collegiale en flexibele instelling én houding;
  • Je hebt een échte aanpakmentaliteit en een no nonsense houding;
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring als machinist (minigraver) kabels/leidingen;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Onze arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd in onze machinist minigraver vacature? Bij Van Geleuken bieden wij jou:

  • Een prettige werkomgeving;
  • Een zelfstandige en uitdagende baan;
  • Een goed salaris;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een mooie toekomst!

Interesse in de vacature machinist minigraver?

Machinist minigraver gezocht bij Van Geleuken in Limburg. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met ingrid@geleuken.com en stuur direct je motivatie en CV. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten