Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Grondwerker vacature Grondwerker in Limburg gezocht

Grondwerker vacature: grondwerker gezocht/gevraagd in Limburg

Als grondwerker in Limburg heb je een belangrijke taak. Je bent namelijk de ogen en oren van onze kraanmachinisten en monteurs; zonder jou zijn zij nergens! Je biedt voornamelijk op het gebied van gas/water assistentie bij grondwerkzaamheden (straatwerkzaamheden, graafwerkzaamheden en assisteren bij montage). Geïnteresseerd? Bekijk dan hieronder onze vacature!

Over Van Geleuken

Al ruim 40 jaar is Van Geleuken een familiebedrijf in de ondergrondse infra dat voornamelijk actief is in Zuid-Limburg. We zetten ons in voor onze medewerkers en opdrachtgevers en dat resulteert in loyale medewerkers en trouwe opdrachtgevers. Van Geleuken biedt veel aandacht aan haar werknemers en plezier in het werk staat hoog in het vaandel.

Onze bedrijfscultuur

Bij Van Geleuken heerst er een informele bedrijfscultuur. Onze deuren staan altijd open en een open communicatie vinden we erg belangrijk. Wij geloven dat de één niet zonder de ander kan en daarom hebben we een platte bedrijfscultuur: van grondwerker tot directeur, iedereen is voor ons gelijk.

Iedereen houdt van hard werken, maar op zijn tijd vieren we ook een feestje. Bijvoorbeeld om de bouwvak in te luiden of met kerst. Daarnaast is er op vrijdag altijd een informeel samenzijn met een hapje en een drankje waarbij we de week doorpraten en het weekend goed ingaan!

Grondwerker gezocht: functie-eisen

Als grondwerker dien je te beschikken over de volgende certificaten:

  • Veilig Werken Langs de Weg
  • VCA
  • VIAG VOP (pre)
  • Rijbewijs B

Ben je niet in het bezit van deze certificaten, maar ben je wel bereid deze te behalen? Dan hebben wij daar zeker mogelijkheden voor. Je kunt de nodige certificaten behalen middels de opleiding grondwerker.

Daarnaast vinden wij het belangrijk wie jij als persoon bent. Wij vragen voor de vacature grondwerker in ieder geval het volgende van je:

  • Je hebt ervaring in grond/straatwerk;
  • Je hebt een flexibele instelling en werkhouding;
  • Je bent zelfstandig en proactief, maar wel een echte teamplayer;
  • Je bent een echte aanpakker.

Arbeidsvoorwaarden

Als grondwerker in Limburg bij Van Geleuken ben je verzekerd van een goed salaris, mogelijkheid tot opleiding en mogelijkheid tot vast dienstverband. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat voor jou belangrijk is.

Interesse in de grondwerker vacature?

Grondwerker gevraagd/gezocht in Limburg bij Van Geleuken. Spreekt deze vacature jou aan? Neem dan contact met ons op of stuur direct je CV en motivatie naar ingrid@geleuken.com.

 

Naast onze vacature grondwerker in Limburg, hebben we nog diverse andere vacatures. Benieuwd? Bekijk ze via het menu hierboven via "vacatures".

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten