Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Vacature gas- en waterfitters Limburg

Als gasfitter of waterfitter bij Geleuken Infra in Limburg ben je verantwoordelijk voor de montage van gasleidingen bij zowel hoofd- als dienstleidingen, inclusief de uitvoering van alle bijkomende werkzaamheden. Je voert de werkzaamheden uit binnen de gestelde tijd en conform werktekeningen, specificaties en (veiligheids)voorschriften.

Functie-eisen

Voor deze vacature zoeken we gas fitters of waterfitters die in het bezit van de volgende certificaten:
  • VIAG-AVP
  • Veilig werken langs de weg
  • BHV
  • Veilig werken asbestcement
  • Hygiënisch werken aan de drinkwaterleiding
  • VCA
Daarnaast ben je flexibel, gemotiveerd en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent in het bezit van een rijbewijs B, zodat je eventueel jezelf (en collega's) naar de werklocatie kunt verplaatsen. Ook een “no-nonsense” mentaliteit wordt bij Geleuken Infra gewaardeerd.

Bedrijfsprofiel & -cultuur

Van Geleuken Infra is een familiebedrijf gespecialiseerd in ondergrondse infra. We besteden veel aandacht aan onze medewerkers en het werkplezier vinden wij belangrijk. Wij geloven dat opleidings- en doorgroeimogelijkheden de basis zijn voor het optimaal functioneren van zowel de medewerker als de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze baan als gas fitter of waterfitter in Limburg hoort een marktconform salaris. Daarnaast krijg je de gelegenheid om te werken aan langdurige projecten en behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden!

Locatie

Je werklocatie is Limburg.
Solliciteer direct >>

Contactpersoon

Voor meer informatie over deze vacature in Limburg neem je contact op met Ingrid van de Louw via ingrid@geleuken.com.