Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Boormeester vacature: boormeester gezocht in Limburg

Je speelt als boormeester een cruciale rol tijdens de uitvoering van horizontaal gestuurde boringen. Je stuurt de boorploeg aan en houdt controle over het boorproces. Daarnaast heb je contact met de werkvoorbereider en klanten. Tot je dagelijkse taken als boormeester behoort onder andere het in teamverband of zelfstandig uitvoeren van grondboringen met diverse machines. Ook het maken van bodembeschrijvingen, het eventueel uitvoeren van klein onderhoud aan machines en het inbouwen en ontwikkelen van geboorde bronnen behoren tot je werkzaamheden.
Spreekt deze functie jou aan en wil je graag aan de slag als boormeester in Limburg? Reageer dan op onze boormeester vacature!

Over ons

Wij zijn als familiebedrijf gespecialiseerd in de ondergrondse infrastructuur. Al ruim 40 jaar zijn wij werkzaam in voornamelijk Limburg en Brabant, maar ook werken in de rest van het land is ons niet vreemd. Plezier in het werk vinden we erg belangrijk en onze medewerkers staan bij ons centraal. We behandelen iedereen gelijk en onze deuren staan altijd voor iedereen open.

Boormeester gezocht: functie-eisen vacature boormeester

Voor onze boormeester vacature zijn wij op zoek naar iemand die:
  • In het bezit is van basisveiligheid VCA (of bereid is deze te halen);
  • In het bezit is van rijbewijs B(E);
  • Een echte teamspeler én flexibel is;
  • Meedenkt over innovaties en verbeteringen;
  • Beschikt over voldoende relevante werkervaring om zelfstandig te kunnen boren;
  • Beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau.
Ben je nog niet in het bezit van alle benodigde certificaten? Ook dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Middels de boormeester opleiding kun je alsnog alle certificaten behalen. Wij helpen je daar graag mee!

Wat wij bieden

Bij een baan als boormeester hoort een marktconform salaris. Daarnaast werk je bij Van Geleuken in een prettige werkomgeving en behoren opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden.

Interesse in de vacature boormeester?

Boormeester gezocht bij Van Geleuken. Geïnteresseerd in de vacatures horizontaal gestuurd boren? Stuur dan je motivatie en CV naar ingrid@geleuken.com. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!