Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Vakkundige bestrating

Professionele bestrating, maar ook bestrating in combinatie met andere grondwerkzaamheden wordt u aangeboden door Van Geleuken Infra. Wij bieden u een professionele oplossing voor al uw bestratingswerkzaamheden. Door onze jarenlange vakkennis en expertise bent u voor alle bestrating, straatwerk en sierbestrating bij Van Geleuken Infra aan een het meest vakkundige adres. Projectmatig bestraten is onze expertise en dit delen wij graag met u door u te voorzien van de juiste bestrating tegen een scherpe prijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bestrating en projecten

Bij ieder project krijgen wij in meerdere of mindere mate te maken met bestrating. Of het nu gaat om compleet opnieuw bestraten, een gedeeltelijke bestrating of bestratingswerkzaamheden van andere aard; op dit gebied heeft Van Geleuken Infra alle deskundigheid in huis om u van dienst te kunnen zijn. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden met betrekking tot onze diverse bestratingswerkzaamheden. Wij richten ons graag tot u en verrichten daarom exact maatwerk speciaal geschikt voor uw eigen oprit of een ander bestratingsproject.

Ervaring in bestratingssystemen

Van Geleuken Infra heeft een uitstekende ervaring met alle soorten bestratingen. Grondwerkers, bestraters en leidingleggers bieden een complete oplossing als het gaat om diverse bestrating uitdagingen. Verder worden ook de benodigde bestratingsmaterialen zoals klinkers door ons optioneel aangeboden. Vanwege onze grote affiniteit en ervaring hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij bieden u diverse mogelijkheden, ook voor sierbestrating. Neemt u dus vooral contact met ons op als u uw bestrating wilt laten uitvoeren door een deskundig en professioneel bedrijf.