Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Pijpleidingen

Pijpleidingen laten plaatsen door Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra heeft jarenlange ervaring in de aanleg van transport- en pijpleidingen voor gas en (drink/afval) water. Wij verzorgen hiervoor de infrastructuur. Wij leggen verschillende soorten pijpleidingen aan, waaronder:
  • Gasleidingen
  • Transportleidingen voor (ruw) water, koelwater
  • Persleidingen voor afvalwater in alle voorkomende materiaalsoorten, riolering
  • Vele kilometers drinkwatertransportleiding voor drinkwaterbedrijf WML
  • Riolering afvalwaterpersleidingen zijn uitgevoerd voor enkele zuiverings- en waterschappen

Welk materiaal wordt er gebruikt?

Afhankelijk van wat er door de leiding moet, kan er worden gekozen voor verschillende materialen. Het materiaal dat Van Geleuken Infra voor de diverse pijpleidingen gebruikt bestaat uit beton, PVC, HDPE, GVK en staal. Behalve dat de materiaalkeuze afhankelijk is van wat er door de transportleiding moet worden vervoerd, ligt het ook aan de ontwikkelingen van dat moment. Door recente ontwikkelingen en onderzoek, kan het zo zijn dat een bepaald materiaal als het meest geschikt wordt gezien.

Vakkundig personeel voor het leggen van pijpleidingen

Ons specialistische personeel beschikt over alle benodigde apparatuur. Anticiperen op wisselende omstandigheden bij de aanleg van pijpleidingen is voor ons geen probleem. Onze organisatie zorgt voor een veilige werkomgeving en houdt daarbij de planning goed in de gaten, zodat uw project ook op tijd wordt opgeleverd. Neem bij vragen even contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefoon. Wij staan u graag te woord.