Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Werving en selectie van Geleuken

Voor een baan in de techniek, bouwmedewerker of grondwerker bij van Geleuken detacheringsbureau aan het goede adres. Wij van van Geleuken werven personeel voor infrastructuur bedrijven aan die opzoek zijn naar mensen die willen werken in deze sector. Als je houdt van afwisseling dan is het werken in deze branche echt iets voor jou. Doordat er samengewerkt wordt met opdrachtgevers uit de bouw en infrastructuur sector hebben wij binnen no time een passende plek voor jou gevonden, zodat je gelijk kan starten als grondwerker of bouwmedewerker.
 

Werk in bouw of infrastructuur, wij staan klaar voor jou

Van Geleuken detacheringsbureau richt zich op het aanleveren van opgeleid personeel zodat gemakkelijk in gezet kunnen worden in de sector en gelijk aan de lag kunnen. Maar daar kun je ook bij ons terecht als je nog niet ervaren bent. Wij bieden namelijk aan onervaren bouwmedewerkers en grondwerkers opleidingen aan waarmee certificaten en diploma's behaald kunnen worden. Dus zit jij met een van onderstaande problemen dan kan je bij ons terecht voor de oplossing:

  • Grondwerker gezocht
  • Gww infra of bouw medewerker
  • Netwerkopleiding
  • Kraanmachinist gevraagd
  • Mbo infratechniek medewerker
  • Stratenmaker
  • Technische baan

Start de samenwerking met van Geleuken

Bij ons, van Geleuken detacheringsbureau, in Kelpen Oler kun jij dus voor al deze aspecten terecht, wij helpen uit graag met het vinden van het juiste personeel in jouw bedrijf. Maar ook als jij opzoek bent naar een baan in deze moeilijke tijd dan ondersteunen wij jou hier graag in. Door de tussenschakel te zijn in het vinden van werk en het vinden van medewerkers kunnen wij, van Geleuken detacheringsbureau Kelpen Oler, de bouwsector positief beïnvloeden. Geïnteresseerd in een van onze diensten neem dan contact met ons op.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten