Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Bijdragen aan het Ondergrondse infranetwerk

Is bijdragen aan de maatschappij

Onze werkwijze

Al meer dan veertig jaar houden wij ons bezig met ondergrondse infraprojecten. Gedurende de jaren hebben we veel ervaring opgedaan en een werkwijze ontwikkeld die voor ons en onze opdrachtgevers goed werkt. Voorop staat dat we op ieder project een goed resultaat willen afleveren. We streven naar een verstandhouding met erkenning van wederzijdse belangen en met wederzijds respect. Hierdoor heeft Van Geleuken Infra het vertrouwen van diverse opdrachtgevers weten te verkrijgen en behouden. Voor iedere opdracht is een goede voorbereiding van groot belang. Met een correct opgesteld projectplan en een juiste uitvoering, zorgen wij ervoor dat de opdracht wordt voltooid binnen de gestelde termijn.

Uw project, wij bieden dat wat nodig is!

Onze opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de werkzaamheden. Alleen een hoogwaardig product of uitstekende dienstverlening is tegenwoordig niet meer voldoende. Van Geleuken Infra is continue in ontwikkeling, wij nemen een pro actieve houding aan bij de realisering van uw projecten. Een adviserende rol in het proces. Wij denken al in een vroeg stadium mee met onze opdrachtgevers over de uit te voeren werkzaamheden en methodieken. Het ontwerpen van kabel- en leidingconstructies en het oplossen van technische problemen. Ons doel is om u, als opdrachtgever, tevreden te stellen. Snel schakelen, korte communicatielijnen, projectteams formeren op basis van aard en omvang van het werk. Kennis en kunde hiervoor hebben we zelf in huis! En wanneer nodig, dan schakelen we de hulp in van andere infra specialisten, trouwe samenwerkingspartners. Samen sta je sterk!

Keurmerken en certificaten

Om een veilige en correcte werkwijze te garanderen, beschikt Van Geleuken Infra over een aantal keurmerken en certificaten. De Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CKB) en Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) houden in dat het bedrijf voldoet aan de CKB-eisen voor het leggen van onder andere kabels en leidingen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Deze certificaten zijn een teken voor opdrachtgevers dat onze organisatie volgens de juiste richtlijnen te werk gaat.

Onze medewerkers

Van Geleuken Infra investeert veel in haar medewerkers. De vakbekwaamheid van onze medewerkers is ons grootste goed! Al onze medewerkers beschikken over de juiste certificaten en praktijkervaring om uw projecten te realiseren. Vakkennis wordt continue ontwikkeld en bijgehouden in ons eigen opleidingscentrum. Onze goed opgeleide monteurs zijn wezenlijk onderdeel van onze en uw projecten. Hun vakmanschap verzekert u van betrouwbaar werk. Zij denken met u mee en handelen pro actief in uw belang. Slimme oplossingen tegen zo laag mogelijke kosten. Onze monteurs zijn ambassadeurs van uw en onze klanten. Belangen van eindklanten worden altijd nagestreeft, tenslotte is daar ieders belang mee gediend!

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten