Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Missie & visie Samen bouwen aan de toekomst

Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie

Van Geleuken Infra bouwt aan de toekomst!

Van Geleuken Infra staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie. Slagvaardig en continue in ontwikkeling. Oprecht, authentiek en met moderne middelen gaan wij samen graag de uitdaging aan in aanleg, onderhoud en beheer van ondergrondse kabel- en leidingnetwerken. Dat kunnen wij als geen ander! Dat doen we namelijk al meer dan 40 jaar. Op onze eigen wijze met ons team van medewerkers groeien wij graag samen met u verder in de wereld van de infratechniek!

Continue in beweging

De wereld van de infratechniek is continue in beweging. Snel opeenvolgende veranderingen en uitdagingen waar wij allen mee te maken krijgen. Energietransitie, veranderende wetgeving, veiligheid. De wereld van de infratechniek is complex. Dat vraagt om een betrouwbare, kundige, loyale partner. Van Geleuken Infra realiseert projecten door gedrevenheid, kwaliteit, toewijding en op basis van intensieve samenwerking en wederzijdse belangen en waardering.

Samen naar een mooie toekomst

Het is onze overtuiging dat we alleen kunnen groeien door het samen te doen! Onze medewerkers zijn net zoals de energiemarkt, continue in ontwikkeling. Door opleiding, praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling groeien zij samen met ons naar een mooie toekomst. Een toekomst waarin wij onze rol als aannemer zien veranderen. Betrokken in een vroeg stadium om samen met onze opdrachtgevers te werken aan kwaliteit, veiligheid en realisatie van de infraprojecten. Wij varen onze eigen koers, op onze eigen manier. We investeren in mensen en middelen, denken in kansen en mogelijkheden! Dat uit zich in trouwe opdrachtgevers en medewerkers. Al jarenlang!

Van Geleuken Infra bouwt aan haar toekomst en dat doen we graag samen met u!

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten