Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Opleidingen & stage

Start met een stage of met een werken-leren opleiding om uiteindelijk te gaan werken in de infra. Het werken in de bouw of infra is iets om trots op te zijn. Het werk dat je maakt blijft vele jaren bestaan en de samenleving maakt daar dankbaar gebruik van. Werken in de bouw en infra is afwisselend werk met vele uitdagingen, loopbaanmogelijkheden en een goed salaris. Het is een branche waarin je met veel plezier en voldoening zult (samen)werken.
 

Opgeleid infra personeel

Van Geleuken investeert regelmatig in haar personeel. Zo verzorgen wij opleidingen en trainingen voor diploma's en certificaten om altijd aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Van Geleuken is een erkend leerbedrijf en werkt samen met andere erkende leerbedrijven. Zo zijn wij in staat de juiste stage voor jou te verzorgen en leiden wij toekomstige vakmensen op tot diverse uiteenlopende functies.
 

Pas de theorie toe in de praktijk

Wij zoeken vooral jonge enthousiaste mensen die ook graag tot onze personeelsgroep “vakmensen” willen toetreden. Denk aan de combinatie werken-leren (veel praktijk maar ook theorie), 1 dag in de week naar school en 4 dagen per week zal je dan binnen ons bedrijf of een van onze partnerbedrijven door middel van stage en opleiding in de praktijk leren. Wil je graag meer weten over een stage of opleiding werken-leren bij van Geleuken? Neem dan contact op met ons.