Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Ondergrondse infrastructuur

In de grond ligt een heel netwerk van kabels en leidingen. Door deze leidingen lopen vloeistoffen en gassen, door de kabels lopen elektrische signalen. Deze kabels en leidingen moeten met uiterste zorgvuldigheid worden aangelegd en onderhouden.


Heeft u een project in de Nederlandse bodem? Dan is de kans groot dat u te maken krijgt met kabels en leidingen die moeten worden uitgebreid, vervangen, verlegd of onderhouden. Van Geleuken Infra adviseert u en helpt u bij het ontwerpen, aanleggen en beheren van kabels, leidingen en andere grondwerken. Ondergrondse infrastructuur is specialistenwerk. Van Geleuken Infra is specialist in infratechniek en beschikt over een groot aantal vaktechnisch specialisten.

Wat doen infra bedrijven?

Infra bedrijven zoals Van Geleuken Infra kunnen u adviseren over iedere ondergrondse leiding of kabel. Onze expertise over ondergrondse infrastructuur zetten we graag in om uw ( complexe) projecten aan te nemen. Voor uitdagingen binnen de ondergrondse infrastructuur zijn infra bedrijven cruciaal. Wij vinden het belangrijk dat ondergrondse infra projecten snel en efficiënt verlopen, zodat iedereen hiervan een minimale overlast ervaart.


Bekijk hier onze diensten.

Ondergrondse infra: kabelwerken, leidingen en mensen

Bij het ontwerpen, aanleggen en beheren van kabels, leidingen en andere grondwerken zijn veel partijen betrokken. Het is meer dan belangrijk dat iedere partij op het juiste moment ingeschakeld wordt en dat de wederzijdse belangen voor iedereen helder zijn. Begrip, respect en samenwerking met alle betrokken partijen is van cruciaal belang om uw Infraproject tot een succes te maken. 


Vragen over onze dienstverlening? Maak een afspraak of neem contact met ons op voor meer info.

Wij werken voor

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten