Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Ondergrondse infrastructuur

Onder de grond gebeurt veel dat u niet kunt zien. Onder ons ligt een heel netwerk van kabels en leidingen. Door deze leidingen lopen vloeistoffen en gassen en door de kabels lopen elektrische signalen. Deze kabels en leidingen moeten met de uiterste zorgvuldigheid worden aangelegd en onderhouden.

Heeft u een project in de Nederlandse bodem? Dan is de kans groot dat u te maken krijgt met kabels en leidingen die moeten worden uitgebreid, vervangen, verlegd of onderhouden. Van Geleuken Infra adviseert u en helpt u bij het ontwerpen, aanleggen en beheren van kabels, leidingen en andere grondwerken. Ondergrondse infrastructuur is specialistenwerk, wat u beter kunt overlaten aan onze gecertificeerde en gespecialiseerde medewerkers.

Wat doen infra bedrijven?

Infra bedrijven zoals Van Geleuken Infra kunnen u adviseren over iedere ondergrondse leiding of kabel. Onze expertise over ondergrondse infrastructuur zetten we graag in om complexe projecten aan te nemen. Voor problemen rond de ondergrondse infrastructuur zijn infra bedrijven cruciaal. Wij vinden het belangrijk dat ondergrondse infra projecten snel en efficiënt verlopen, zodat iedereen hiervan een minimale overlast ervaart.

Bekijk hier onze diensten.

Ondergrondse infra: kabelwerken, leidingen en mensen

Bij het ontwerpen, aanleggen en beheren van kabels, leidingen en andere grondwerken zijn vele partijen betrokken. Derhalve is het belangrijk dat iedere partij op het juiste moment benaderd wordt en dat het belang van het project voor iedereen helder is. Wanneer we om de tafel gaan zitten, is het belangrijk dat we elkaar begrijpen en dat er duidelijke afspraken worden gemaakt waar iedereen zich aan houdt.

Vragen over onze dienstverlening? Maak een afspraak of neem contact met ons op voor meer info.