Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Nieuwe website

Publicatie datum: 13-03-2019

‚ÄčLancering nieuwe website Geleuken

Voor onze regelmatige bezoekers was het vast al duidelijk dat Geleuken sinds medio februari 2019 over een nieuw webdesign beschikt. De voorgaande versie ging dan ook alweer mee sinds medio 2012.

Sinds 2012 is er veel veranderd bij Geleuken Infra en ook aan de manier waarop men het internet gebruikt. Het was dan ook tijd voor een fris nieuw design wat past bij onze huisstijl en geschikt is voor alle devices waarmee bezoekers op onze website komen. We hebben de website professioneel laten maken door Cross internet uit Nederweert. inclusief internetmarketing strategie en zoekmachine tools.

Ook beschikt de nieuwe website over een speciaal gedeelte volledig gericht op toekomstige werknemers en geïnteresseerden in onze vacatures. Bekijk dit gedeelte eventueel direct via deze link: https://www.geleuken.com/werken-bij.html

Meer informatie?
Jac van Geleuken
Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten