Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Joint Venture Van Geleuken Infra en Hurkmans wint aanbesteding Enexis Netbeheer

Publicatie datum: 13-03-2019

februari 2019

Limburg - Enexis Netbeheer heeft een aanbesteding in de markt gezet om de uitbreidingen en vervangingen van het gas- en elektriciteitsnetwerk in de regio Zuid Limburg te realiseren. Deze aanbesteding is gewonnen door HvG Infra, een recentelijk opgerichte joint venture tussen Van Geleuken Infra en Aannemersbedrijf M. Hurkmans & Zn BV. Een ijzersterke combinatie tussen twee bedrijven die hun sporen in het infrawerk ruimschoots verdiend hebben. Het levert een stabiele combinatie op waarin gebiedskennis, capaciteit in de regio, kennis van de stakeholders, proceskennis vanuit hoofdaannemer schap en beheersing van de randvoorwaarden, samen komen. Excelleren in samenwerking en ketenintegratie door professioneel partnerschap, een gedachte die uitstekend past binnen het beleid van Enexis Netbeheer en HvG Infra.

HvG Infra, een samenwerking die méér is dan de som der delen, is klaar om de omvangrijke opdracht van Enexis Netbeheer en de grote verantwoordelijkheid die deze met zich meebrengt maximaal in te vullen. Voor beide bedrijven geldt dat dit een belangrijke strategische zet is waarbij continuïteit geborgd is, risicospreiding gecreëerd is en er nieuwe mogelijkheden ontstaan waarbij elkaars sterke kanten in volle potentie benut kunnen worden. Het contract heeft een looptijd tot 1 april 2023 met de mogelijkheid tot verlenging. 

Meer informatie?
Jac van Geleuken
Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten