Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Van Geleuken Infra: gespecialiseerd in de ondergrondse infrastructuur

Van Geleuken is al meer dan dertig jaar actief in de aanleg en het onderhoud van ondergrondse infrastructuur. Wij zijn voornamelijk actief in Limburg en Noord-Brabant. Wanneer gewenst werken wij echter ook buiten deze provincies aan het leggen van kabels en leidingen. Via deze leidingen worden onder andere water, gas en elektriciteit vervoerd. Daarnaast verzorgen wij ondergrondse communicatienetwerken. Naast het aanleggen, saneren wij ook gas- en waterleidingen, zowel hoofdleidingen als dienstleidingen (huisaansluitingen).
 
Het is onze missie om iedere gebruiker in ons werkgebied van werkende elektriciteit, water en gastoevoer te voorzien.

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel

Van Geleuken Infra kan bouwen op jarenlange ervaring in uiteenlopende infrastructurele en installatietechnische activiteiten. Zo leggen wij kabels en leidingen, waaronder hoogwaardige glasvezelverbindingen en telefoonkabels. Wij verzorgen de graafwerkzaamheden zelf. Als bedrijf staan wij bekend om onze flexibiliteit en veelzijdigheid. Deze werkwijze is mogelijk doordat wij met een team van vijftig gemotiveerde en geschoolde medewerkers werken. Zij beschikken allemaal over de juiste diploma's en certificaten. Van Geleuken Infra realiseert de door u gewenste ondergrondse infrastructuur.

Efficiënt door combinatiewerken

Efficiënt werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom behoren combinatiewerken tot onze kerntaken. Hiermee wordt bedoeld dat kabels en leidingen in één arbeidsgang worden aangelegd. Gas, water, telecom, CAI, elektra, middenspanning en stadsverwarming kan in één keer in de ondergrondse infrastructuren worden aangelegd. Van Geleuken Infra levert hierdoor een totaalproduct, dat u als opdrachtgever vele voordelen kan bieden. Ook voor kleinere werkzaamheden of adviezen kunt u bij ons terecht. Als u in een voortraject advies of uitvoering van kleine werkzaamheden nodig heeft, kunnen wij u met onze kennis en de ruime keuze aan technisch materieel snel en accuraat van dienst zijn.