Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Kabelwerken

Graaf- en kabelwerken Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra legt al meer dan dertig jaar kabels en leidingen (al dan niet gecombineerd). Met deze ervaring weten wij welke voorbereidingen moeten worden getroffen en wat de beste werkwijze is om het project uit te voeren. Met een gedegen projectplan en de correcte uitvoering verzorgen wij het aanleggen van de leiding- en kabelinfrastructuur voor onze opdrachtgevers.

Van Geleuken Infra is een combi-aanleg aannemer

In het verleden is Van Geleuken Infra uitgebreid actief geweest in diverse bekabelingswerkzaamheden. Zo is ons bedrijf door de jaren heen uitgegroeid van ondergrondse infra-aannemer voor de voormalige PTT tot een gerenommeerde combi-aanleg aannemer. Voor de aanleg van kabels en leidingen kan Van Geleuken Infra een beroep doen op haar eigen graafploegen. Het is belangrijk om te werken met ervaren werknemers, zodat het bekabelen en de aanleg met grote precisie gebeurt. Wanneer de kabels eenmaal onder de grond verdwijnen, is het herstellen een tijdrovende klus.

Gekwalificeerde werknemers

Het materieel waar onze graafploegen over beschikken zijn onder andere minigravers en compleet ingerichte bussen met al het benodigde gereedschap om de leiding- en bekabelingswerkzaamheden uit te voeren. Met het juiste materiaal en werknemers die over alle benodigde diploma's en certificaten beschikken, kunnen wij graaf- en kabelwerken van hoge kwaliteit verzekeren. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u contact met ons opnemen.