Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

GWW aannemer Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW). Ons portfolio bestaat uit diverse ondergrondse GWW-projecten, waaronder:

  • graaf- en kabelwerken;
  • bestrating en asfaltverharding;
  • rioleringen en leidingen;
  • persboringen;
  • aanleggen pijp- en transportleidingen;
  • horizontaal gestuurde boringen;
  • en meer...

Heeft u een project waarin bovenstaande werkzaamheden voorkomen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook hier onze diensten.

Wat is GWW?

GWW staat voor grond-, weg- en waterbouw. Dit is het werkterrein van de civiele techniek en van Van Geleuken Infra. Onze belangrijkste werkzaamheden zijn het plannen, ontwerpen, uitvoeren, beheren en onderhouden van voorzieningen voor de maatschappij. Veel van onze werkzaamheden komen overeen met werkzaamheden uit de civiele techniek, op dat gebied kunnen wij u prima van dienst zijn. Kwaliteit wordt bij Van Geleuken Infra altijd gewaarborgd, dit kunt u mede herkennen aan onze certificaten: CKB, NEN-EN-ISO 9001:2008, ISO 9001, BRL7000 en VCA*.

Gediplomeerd en ervaren GWW aannemer

Wanneer u Van Geleuken Infra inschakeld voor uw GWW-project, bent u verzekerd van een goede afhandeling en oplevering. Of het nu gaat om grond-, weg-, of waterbouw, u kunt uw vraag altijd bij ons neerleggen. Wij adviseren u over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Van Geleuken Infra werkt bovendien enkel met ervaren en gediplomeerd grond-, weg-, en waterbouwpersoneel om uw project de kwaliteit te kunne bieden die het verdient. 


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze referenties of neem contact met ons op.

Wij werken voor

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten