Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

GWW aannemer Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra heeft jaren ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW). Ons portfolio bestaat uit diverse ondergrondse GWW-projecten, waaronder:
  • graaf- en kabelwerken;
  • bestrating en asfaltverharding;
  • rioleringen en leidingen;
  • persboringen;
  • aanleggen pijp- en transportleidingen;
  • horizontaal gestuurde boringen;
  • en meer...
Heeft u een project waarin bovenstaande werkzaamheden voorkomen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat. Bekijk ook hier onze diensten.

Wat is GWW?

GWW staat voor grond-, weg- en waterbouw. Dit is het werkterrein van de civiele techniek en van Van Geleuken Infra. Onze belangrijkste werkzaamheden zijn het plannen, ontwerpen, uitvoeren, beheren en onderhouden van voorzieningen voor het algemeen nut. Veel van onze werkzaamheden komen overeen met werkzaamheden uit de civiele techniek en ook op dat gebied kunnen wij u dus van dienst zijn. Kwaliteit wordt bij ons weg- en waterbouwbedrijf altijd gewaarborgd, dit kunt u herkennen aan onze certificaten: CKB, NEN-EN-ISO 9001:2008, ISO 9001, BRL7000 en VCA*.

Gediplomeerd en ervaren GWW aannemer

Wanneer u Van Geleuken Infra aanneemt voor uw GWW-project, bent u verzekerd van een goede afhandeling en oplevering. Of het nu gaat om grond-, weg-, of waterbouw, u kunt uw vraag altijd bij ons neerleggen. Wij adviseren u dan over de mogelijkheden en vertellen u wat wij kunnen betekenen voor u. Van Geleuken Infra werkt bovendien enkel met ervaren en gediplomeerd grond-, weg-, en waterbouwpersoneel om uw project het beste te kunnen opleveren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze referenties of neem contact met ons op.