Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

GWW vacatures

Van Geleuken Infra heeft een doorlopend aanbod van gww vacatures. Onderaan deze pagina krijg je een overzicht van onze vaste infra vacatures. We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Zoek je een stage op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw? Ook dan kun je bij Van Geleuken Infra terecht.

Infra vacatures in Limburg

Van Geleuken Infra is gevestigd in Kelpen-Oler, een dorp in Midden-Limburg. Ons werkgebied is verspreid over heel Limburg en daarbuiten. Onze vacatures voor gww zijn dus ook bestemd voor grondwerkers die werk zoeken in deze regio.

Vacatures bij infra bedrijven die je een vast dienstverband aanbieden zijn schaars, Van Geleuken Infra biedt echter wél vaste dienstverbanden aan.

Gww vacatures bij Van Geleuken Infra

Werken bij Van Geleuken Infra is werken in teamverband. In kleine teams werken we aan interessante gww-projecten. Ons personeel is belangrijk voor ons, want juist door hun worden onze projecten voltooid en hebben wij een uitstekende werksfeer.


Een baan in infra- en grondwerk is afwisselend en heeft veel uitdagingen, loopbaanmogelijkheden en een goed salaris. De resultaten van je werk blijf je nog jarenlang merken, want de huidige samenleving kan niet meer zonder een goede ondergrondse infrastructuur. Kortom, de gww is een branche waarin je met plezier en voldoening kunt samenwerken. Maar dat weet je misschien al.


Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe grondwerkers. We zoeken mensen die enthousiast willen meedraaien in een dynamisch team.

Openstaande vacatures infra

Op dit moment zoeken wij met name gww-personeel voor de volgende vacatures:

Bekijk het volledig overzicht van onze vacatures.

Solliciteren als infrawerker

Heb je ervaring of affiniteit met grondwerk? Of kun je bestraten (stoepen, opritten, etc.), ben je enthousiast, flexibel en heb je de benodigde certificaten?

Stuur dan je cv en motivatie naar:

personeelszaken
werken@geleuken.com

Wij werken voor

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten