Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Van Geleuken Infra Persboringen

Persboringen

Bij het leggen van kabels en leidingen komt het vaak voor dat men verhardingen tegenkomt. Het is vaak niet praktisch en erg kostbaar om deze verhardingen open te breken. Een persboring is een geschikte oplossing voor deze verhardingen. De werking van het persboringsysteem is als volgt: een door perslucht aangedreven raket drukt een stalen mantelbuis onder het obstakel door, waardoor een tunnel wordt geboord. Er bestaan verschillende soorten raketten om het obstakel te omzeilen. Met onze ervaring kunnen wij snel bepalen wat de juiste manier is. Nadat het obstakel is doorkruist, wordt de leiding door middel van luchtdruk schoon geblazen. Het leggen van kabels en leidingen kan vervolgens worden hervat.

Persboring als er geen plek is voor een boorinstallatie

Het uitvoeren van een persboring kan een praktische oplossing zijn, wanneer er geen plaats is om gebruik te maken van een complete boorinstallatie. Daarnaast wordt bijvoorbeeld verkeer zo min mogelijk gehinderd, omdat de persboring ondergronds plaatsvindt. Deze boringen vinden vrijwel altijd horizontaal plaats. Er kan nauwkeurig worden gewerkt en het kan diverse grondsoorten doorkruisen.

Ervaring met persboringen is van belang

Van Geleuken Infra beschikt over de juiste apparatuur en ervaren medewerkers om een persboring uit te kunnen voeren. Bij iedere situatie wordt er gekeken wat de beste manier is om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is namelijk afhankelijk van de plaats waar de persboring moet plaatsvinden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem bij vragen contact met ons op.

Wij werken voor

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten