Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Van Geleuken Infra Graaf- en kabelwerken

Graaf- en kabelwerken

Van Geleuken Infra is een combi-aanleg aannemer. Voor graaf en kabelwerkzaamheden maken wij gebruik van ervaren graafploegen. Belangrijk, want deze werkzaamheden dienen met grote precisie te gebeuren. Wanneer de kabels eenmaal onder de grond verdwijnen, is het herstellen van verkeerde werkzaamheden een zeer tijdrovende klus. Met onze ervaring weten wij exact welke voorbereidingen moeten worden getroffen en welke werkwijze gehanteerd moet worden om het project op de meest effectieve wijze uit te voeren.

Onze graafploegen beschikken over de juiste materialen. Wij hebben een groot aantal minigravers in ons wagenpark. Graafploegen worden uitgerust met het juiste materiaal, comleet ingerichte bussen met al het benodigde gereedschap om de werkzaamheden juist te kunnen uitvoeren. Met het juiste materiaal en werknemers die over alle benodigde diploma's en certificaten beschikken, kunnen wij graaf- en kabelwerken van hoge kwaliteit verzekeren. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten