Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Van Geleuken Infra Energie

Energie

Bij water- en energielevering draait alles om betrouwbaarheid! Leveringszekerheid! Van Geleuken Infra staat voor kwaliteit en borging van uw projecten. Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist in de Infratechniek voor gebied Zuid-Limburg. Kabels en leidingen, de ondergrondse infra in Limburg kent weinig geheimen voor ons. Jaarlijks sluiten we ontzettend veel huishoudens aan op gas, water en elektra. Van Geleuken Infra onderhoudt, saneert en realiseert kabels en leidingen voor transport en distributie van water, gas en elektra. Dit doen wij met de grootste zorg en de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Onze monteurs beschikken over compleet ingerichte bussen met alle benodigde materialen. Daarnaast zijn onze medewerkers altijd gecertificeerd voor de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast besteden we veel aandacht aan klantgerichtheid. Tenslotte zijn onze monteurs ambassadeurs van ons en van u. Zij denken mee, zijn pro actief en zullen ten alle tijden de energie levering voor uw eindklanten voorop stellen.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Neem contact met ons op.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten