Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Van Geleuken Infra Combi-aanleg

Combi-aanleg

Wat betreft de aanleg van bekabeling en leidingen in de grond zijn er nieuwe ontwikkelingen, namelijk het efficiënt verwerken van kabels en pijpleidingen in combi aanleg. Van Geleuken Infra is een van de aannemers die aanleg van leidingen en bekabeling combineert. Combi-aanleg houdt in dat gas, water, telecom, CAI (kabelnetwerk voor grotere gebieden) en elektra in één keer worden aangelegd.

Eén bedrijf voor uw gehele kabelinfrastructuur

Combi-aanleg is een uitkomst voor iedereen die niet naar meerdere bedrijven wil voor de aanleg van kabels en leidingen. Daarnaast kunnen wij u beter van dienst zijn, wanneer we een project van begin tot eind uitvoeren. De medewerkers van Van Geleuken Infra weten precies waar ze mee bezig zijn en wat er nog moet gebeuren. Door een efficiënte planning en organisatie komen alle leidingen in een sleuf te liggen waarin alle kabels en leidingen worden aangelegd.

Van Geleuken Infra is u van dienst van begin tot eind

Het kan u als klant overlast besparen, doordat in een keer alle leidingen en kabels worden aangelegd. Doordat wij een combi-aanleg verzorgen, zijn wij bij het gehele project betrokken. Dit kan handig zijn in het geval van problemen. Wij zorgen ook na de aanleg voor de juiste oplossing. Neem voor meer informatie over combi-aanleg contact met ons op.

Bekijk

Enkele van onze projecten

Reconstructie Noorderbrug Maastricht

Werkzaamheden Reconstructie Noorderbrug in Maastricht i.o.v. BAM voor Enexis/WML. Opnieuw aanleggen van hogedruk gas, waterleiding, laagspanning en middenspanningskabels.

Reconstructie Noorderbrug Maastricht
Project Schimmert

Nachtovername transportleiding in opdracht van WML.

Project Schimmert
Honthem - saneren van de waterleiding

Honthem; 3,5 km lang saneren van de waterleiding. Een groot project in opdracht van WML. Binnen dit project is gewerkt met gestuurde boring.

Honthem - saneren van de waterleiding
Heideveldweg Heerlen

Gasleiding saneren voor Enexis. Heerlen

Heideveldweg Heerlen
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten