Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen
Specialist in Horizontaal gestuurd boren

Boringen

Horizontaal gestuurd boren door Van Geleuken Infra

Een van de onderdelen waarin Van Geleuken Infra zich gespecialiseerd heeft, is het uitvoeren van horizontaal gestuurd boren. Gestuurd boren (Horizontal Directional Drilling) is een geavanceerde techniek die als doel heeft kabels en/of leidingen sleufloos aan te leggen. Op deze manier hoeft er geen graafwerk verricht te worden. Dit heeft als gevolg dat er slechts een minimum aan overlast voor de bovengrondse infrastructuur is. Wij verzorgen dit boorwerk en beschikken over de juiste machines.

Hoe werkt horizontaal gestuurd boren?

Als er moet worden geboord onder een groot oppervlak dat eigenlijk niet mag of kan worden verstoord, is horizontaal gestuurd boren een goede oplossing. Gestuurd boren wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt om onder wegen (of kanalen/rivieren) te boren, zonder het wegdek te beschadigen. De boringen zijn erg nauwkeurig, wat noodzakelijk is voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels en leidingen. De eerste fase van het proces is een zogenaamde pilotboring, waarbij een boorkop de grond in wordt geduwd. Deze komt er aan het eind van waar de leiding moet komen te liggen weer uit. Er is dus een zogenaamde begin- en eindschacht. De volgende fase(s) bestaan uit het groter maken van het boorgat. Hierna wordt de leiding of kabel getrokken.

Bij vragen helpen wij u graag verder

Van Geleuken Infra beschikt over de juiste materialen en machines om het horizontaal gestuurd boren uit te voeren. Al onze medewerkers beschikken daarnaast over de juist ervaring en certificaten. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Meer informatie?
Jac van Geleuken
Jac van Geleuken Contact persoon (0495) 65 27 50 info@geleuken.com Maak een afspraak
Kom langs Ellerweg 13 a, Kelpen-Oler

Onze certificaten