Contact

Van Geleuken Infra BV
Ellerweg 13 a
6037RR Kelpen-Oler

T (0495) 65 27 50
E info@geleuken.com

Contact opnemen

Detacheren, dat is onze specialiteit

Wij zijn specialist in de disciplines voor installateurs, grondwerkers, fitters, graafploegen, bestraters en monteurs. We zetten ons dagelijks graag in om uw personeelstekort flexibel in te vullen. Onze medewerkers met de juiste opleiding, ervaring en mentaliteit zijn de specialisten die uw bedrijfsproces op rolletjes laten lopen. Vlekkeloos en zonder problemen.
 

Vind de juiste mensen

Het is de kunst om in een krappe arbeidsmarkt de juiste mensen te vinden. Dat geldt voor de invulling van veel functies in kabel- en grondwerkzaamheden, maar ook voor de bemensing van bijzondere projecten. Daarnaast zijn efficiency en kostenbewustzijn belangrijke drijfveren voor elke organisatie in de grond- en bekabelingsector. Logisch dat veel organisaties op zoek zijn naar een zo flexibel mogelijke personele invulling. Maar tegelijk willen ze wel verzekerd zijn van maximale kwaliteit en veel toegevoegde waarde.
 

Uiteenlopend kwalitatief personeel

Juist dan kunnen wij u van dienst zijn. Van Geleuken heeft de voorbije jaren een positie verworven in het uitvoeren van projecten en het detacheren van professionals in het vakgebied van kabel- en grondwerkzaamheden. Dat doen wij vanuit onze centrale vestiging in Kelpen-Oler. Dit stelt ons in staat kennis en kwaliteit te concentreren, onze processen efficiënt in te richten en onze organisatie optimaal te professionaliseren.

Daarmee creëren we meerwaarde voor onze opdrachtgevers en zijn we specialist in het bieden van integrale, flexibele oplossingen voor uw personele invulling. Dat kan gaan om reguliere functies, maar ook om het uitvoeren van projecten.