Onze diensten omtrent detachering

Van Geleuken is een bedrijf voor mensen die vooruit willen in de infrastructuur (Gas, water, bekabeling en bestrating). Onze mensen houden van afwisseling en gaan voor resultaat. Steeds meer opdrachtgevers in de grond- en kabelwerkzaamheden zien dat de unieke formule van van Geleuken op alle fronten meerwaarde heeft.
 

Ervaren en opgeleid personeel

De activiteiten van van Geleuken bestaan uit ontwikkeling, ontwerp, realisatie en advisering binnen de diverse disciplines. Voor uitvoering van werkzaamheden op locatie worden op flexibele basis goed opgeleide en ervaren werknemers ingezet.
 

Kies voor kwalitatieve werknemers

Persoonlijke begeleiding en coaching geven aan dat van Geleuken betrokken is bij haar werknemers en werkgevers. Door onze aanpak krijgen onze werknemers de mogelijkheid om zichzelf volledig te ontwikkelen. Dit geeft een toegevoegde waarde voor zowel opdrachtgever als werknemer. Ons streven is betrokkenheid en een goede sfeer binnen onze organisatie waardoor gezamenlijke doelstellingen gewaarborgd blijven. Wij gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit.